EuroParcs De Wiedense Meren!

Aankomend weekend bezoekt Koert-Jan de omgeving van weer een gloednieuw resort van EuroParcs: De Wiedense Meren. Dit doet hij geheel in stijl, met een kano!

EuroParcs De Wiedense Meren is gesitueerd in de Ronduite als onderdeel van de driehoek Meppel, Steenwijk, Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dat is niet zomaar een natuurgebied, maar het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa! Ook anderszins is het vakantiepark ideaal gelegen:  wanneer u vanaf de parkeerplaats weg rijdt met de auto bent u binnen tien minuten in het Venetië van het Noorden, het pittoreske Zwartsluis en in een kwartier in zowel Meppel als vestingstad Steenwijk.

EuroParcs De Wiedense Meren ligt in het hart van Nationaal Park Weerribben-De Wieden op een soort van schiereiland, op acht minuten van het lintdorp Wanneperveen dat door de vele waterpartijen net als Giethoorn een romantisch karakter heeft. De overweldigende natuur, rijke historie en oorverdovende stilte maken de vakantiebeleving compleet: in deze regio tanken vakantievierders, ook al kiezen ze voor een actieve tijdsbesteding, energie.

Op EuroParcs De Wiedense Meren is een dagelijkse portie gezonde vakantievitaminen een zekerheid: u kijkt elke dag uit op kalm en bij zonlicht glinsterend water met aan de horizon de fraaie moerasbossen en ander laagveen dat Nationaal Park Weerribben-Wieden zo bijzonder maakt.  Per boot kunt u de unieke omgeving het beste ervaren. U vaart vanaf het vakantiepark niet alleen direct de Belterwijde of Beulakerwijde op, maar u kunt ook doorsteken naar het Giethoornsche meer en daarmee naar het internationaal befaamde Venetië van het Noorden.

Daarnaast lopen door het natuurgebied prachtige fiets- en wandelpaden. Nationaal Park Wieribben-Wieden brengt niet alleen door het water en de moerasbossen, maar ook door  typerende moerasbewoners zoals otters, bevers, vuurvlinders, roerdompen en purperreigers een twinkeling in de ogen. Omdat het park in een Nationaal Park ligt bent u als investeerder ervan verzekerd dat het aanzicht van deze streek niet gaat veranderen. Dat maakt, zeker met de steeds grotere stroom buitenlandse toeristen,  EuroParcs De Wiedense Meren nog interessanter om in te investeren. U investeert namelijk in een ‘rijke oase’ van water, natuur, rust en ruimte!


bts_29

Woningen gezien in de aflevering

Velthorst

Velthorst

Locatie: Resort de Rijp
Hackfort

Hackfort

Locatie: Resort aan de Maas
Cube Elite

Cube Elite

Locatie: Droompark Hooge Veluwe
Dijkvilla

Dijkvilla

Locatie: Resort Zuiderzee
Bekijk alles