RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

EuroParcs Resort de Kempen

Resort de Kempen ligt verscholen in de bossen van de Antwerpse Kempen. Pak de fiets of trek uw wandelschoenen en volg een van de talrijke fiets- en wandeltochten om deze natuurrijke omgeving te ontdekken. Resort de Kempen heeft het allemaal, van de weilanden tot de heiden, van de vennen tot de bossen én de nabijheid van sfeervolle stedelijke voorzieningen. 

De mogelijkheden en faciliteiten van Resort de Kempen zijn divers. U hoeft niet ver weg om te genieten van de Kempen. Het gelijknamige resort kent namelijk een groots verblijfscomfort dat zich onder meer uit in veelzijdige horeca! De horeca omvat een à la carte restaurant, grand café, bruin café en luxueuze snackbar. 

U kunt op het resort volop het waterplezier beleven in het overdekte zwembad en bij mooi weer is het genieten in het strandbad met de vele waterspeeltoestellen. In het indoor speelpaleis van vakantiepark Zilverstrand kunnen de kinderen heerlijk klimmen en klauteren.

 

 

Informatie en open dagen

Meer weten over de koop van een woning op EuroParcs Resort de Kempen? Kijk dan hier.

Wilt u uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u besluit een recreatiewoning bij EuroParcs te kopen? Kijk dan hier.

Woningen gezien in de aflevering

Mystique

Mystique

Locatie: Resort Brunssummerheide
Daelenbroeck

Daelenbroeck

Locatie: Resort Limburg
Hackfort

Hackfort

Locatie: Resort Zuiderzee
Hackfort Gris

Hackfort Gris

Locatie: Resort Zuiderzee
Bekijk alles