RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Deze week

 

Koert-Jan bezoekt Nijmegen en Resort de Kraaijenbergse Plassen
LEES VERDER

Koert-Jan bezoekt Nijmegen en Resort de Kraaijenbergse Plassen

Koert-Jan keert dit weekend terug bij Resort Kraaijenbergse Plassen. Dichtbij de Kraaijenbergse Plassen ligt Nederlands oudste stad: Nijmegen. Koert-Jan krijgt een rondleiding door de oude stad en al haar geheimen. Stadsgids Jan laat Koert-Jan Museum het Valkhof zien en een deel van haar schatten. Na een wandeling door de tijd neemt de stadsgids Koert-Jan mee naar Brouwerij De Hemel om een vers gebrouwd biertje te drinken.

Ook bekijkt Koert-Jan een van de woningen op Kraaijenbergse Plassen met geïnteresseerde kopers Herman  en Annie die zoeken naar de vakantiewoning van hun dromen en laat EuroParcs Resort de Kraaijenbergse Plassen nou precies hebben wat ze zoeken!

Resort de Kraaijenbergse Plassen heeft een ruim aanbod van verschillende vakantiehuizen. Van knusse comfortabele vakantiewoningen tot luxe moderne villa’s. Het resort ligt op het mooiste plekje van de Kraaijenbergse plassen midden in de natuur.

Nana bezoekt Europarcs Resort Zuiderzee
LEES VERDER

Nana bezoekt Europarcs Resort Zuiderzee

Nana gaat deze week naar EuroParcs Resort Zuiderzee. Waar Nana Susan en Mathieu een gloednieuwe woning laat zien. Hun dochters krijgen ondertussen een checklist mee met diverse activiteiten die te vinden zijn op park Zuiderzee. Ze gaan zwemmen in de verschillende zwembaden waar ze ook van de glijbaan af gaan. Maar  er is niet alleen waterpret ze gaan ook naar de kinderboerderij om Alpaca’s eten te geven en te aaien. De gloednieuwe Ecovilla is geschikt voor 10 personen en heeft 5 slaapkamers dus geen gebrek aan ruimte! Met een tweede terras aan het water kom je echt tot rust. klik hier voor meer informatie. 

Resort Zuiderzee in Biddinghuizen ligt niet alleen in prachtige natuur waar je eindeloos kan wandelen en fietsen. Ook kan je op het park vele leuke activiteiten voor het hele gezin vinden. Het overdekte zwembad heeft een waterglijbaan van maar liefst 40 meter! Voor de kleinetjes zijn er aparte badjes met een piratenschip waar ze naar hartenlust kunnen spelen. Voor de ouders is er een sauna, whirlpool en Turks stoombad zodat ze heerlijk kunnen rusten terwijl de kinderen druk zijn om de zwembaden te verkennen. Ook heeft het resort een indoorspeeltuin en een midgetgolfbaan. Sporten kan hier zeker ook op de vele sportvelden of ga lekker zitten bij de Beachclub. Resort  Zuiderzee heeft het allemaal!

 

EuroParcs Resort de Kraaijenbergse Plassen
LEES VERDER

EuroParcs Resort de Kraaijenbergse Plassen

Aan de Kraaijenbergse Plassen nabij Cuijk ontwikkelt EuroParcs een nieuw resort.
Op het resort zullen nieuwe recreatiewoningen worden gebouwd op ruime kavels.
Een deel van de kavels is gelegen aan het water en biedt een fantastisch uitzicht over de Kraaijenbergse Plassen.
Het nieuwe resort biedt voor de investeerder uitstekende investeringsimogelijkheden maar natuurlijk is het ook mogelijk om op het resort een recreatiewoning aan te schaffen voor eigen gebruik.

Deze regio in noordoostelijk Brabant is een toeristische trekpleister. Want Resort De Kraaijenbergse Plassen nabij het Land van Cuijk heeft alles wat een vakantievierend gezin wenst: zwemwater aan en natuurwater direct bij het resort en groot water in de vorm van de Maas ook op korte afstand. Bovendien heeft het resort zelf een eigen boothelling die aan het natuurgebied grenst en een open vaarverbinding met de Maas kent. Het resort is kortom bij benadering ook per boot bereikbaar.

Woningen gezien in de aflevering

Ecovilla

Ecovilla

Locatie: Zuiderzee
Pavillon Noir

Pavillon Noir

Locatie: Resort Veluwemeer
Ecovilla

Ecovilla

Locatie: Resort Zuiderzee
Velthorst Wood

Velthorst Wood

Locatie: Resort De Wije Werelt
Bekijk alles