RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Koert-Jan bezoekt EuroParcs Resort de Rijp!

Koert-Jan bezoekt deze week EuroParcs Resort de Rijp. Het resort ligt vlakbij het pittoreske dorpje de Rijp. Vroeger bekend om de haringvisserij en de walvisvaart, tegenwoordig nog bekender door het bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima tijdens Koninginnedag 2013. In en rondom het park valt er genoeg te zien en te beleven. In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd op het park. Kom tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen en ontspanning bij het zien van het uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd. Zie de twinkeling in het water van het in 1824 gegraven Noord-Hollands kanaal en geniet Resort de Rijp. Een resort dat u  landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water biedt. Het centrumgebouw is aangekleed met een lounge- en restaurantruimte, kleine supermarkt en een indoor zwemparadijs met wellnessruimten en sauna’s. Daarnaast kent dit resort ook tal van buitenfaciliteiten zoals een buitenzwembad, een multifunctionele sportbaan en een dierenweide. 

Koert-Jan heeft een afspraak met Truus en Wim een gezellig muzikaal stel wat elkaar twee jaar geleden heeft leren kennen tijdens de danslessen. Truus en Wim wonen nu allebei apart en zijn nu op zoek naar een vakantiewoning waar ze heerlijk samen kunnen gaan genieten. Koert-Jan laat ze vakantiewoning type Velthorst zien, deze woning heeft een ruime en sfeervolle woonkamer en een modern compleet ingerichte open keuken. Deze woning is geschikt voor 4 personen en heeft 2 royaal uitgevoerde slaapkamers. 

 

Informatie en open dagen

Meer weten over de koop van een woning op Resort de Rijp?

U bent van harte welkom op de open dagen op zaterdag 13 en zondag 14 juli aanstaande van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres: Burgemeester Dalenbergstraat 50, 1486 MT West-Graftdijk. Meer informatie? Kijk dan hier.

Wilt u uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u besluit een recreatiewoning bij EuroParcs te kopen? Kijk dan hier.

Woningen gezien in de aflevering

Lodge

Lodge

Locatie: Resort de Wije Werelt
Veluwse Jachthut

Veluwse Jachthut

Locatie: Resort de Wije Werelt
Velthorst

Velthorst

Locatie: Resort de Kempen
Villa

Villa

Locatie: Resort Zuiderzee
Bekijk alles