RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Koert-Jan bezoekt EuroParcs Resort Zuiderzee!

Op een fantastische locatie, pal aan het Veluwemeer verrijst EuroParcs Resort Zuiderzee. Het kilometers lange strand op het resort nodigt uit voor een prachtige wandeling langs het water of een dag op het strand. Geniet aan het einde van de dag van de zonsondergang op het terras van de beachclub. Resort Zuiderzee beschikt ook over een grote jachthaven. Vanaf het resort vaart u in korte tijd naar het nabij gelegen Elburg of Harderwijk. Het resort beschikt over een plaza met alle denkbare faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een indoor speelparadijs, een bowlingcentrum, luxe snackbar, ijssalon, bruine kroeg, restaurant en een grote feestzaal waar de entertainment shows plaatsvinden. Zwemplezier is gegarandeerd in het indoor zwemparadijs met een avontuurlijke glijbaan en een apart peuterbadje. Op Resort Zuiderzee vindt je de luxe en comfort die u thuis gewent bent. De  vakantiehuizen staan op ruime kavels waardoor je gegarandeerd bent van veel privacy. Kies voor een luxe vakantiehuis aan het water of verblijf in een Tiny Lodge. Op Resort Zuiderzee is het allemaal mogelijk.

De omgeving van Resort Zuiderzee leent zich uitstekend voor uitstapjes. Attractiepark Walibi dat bekend staat om de vele spectaculaire achtbanen ligt zelfs op loopafstand van het resort. Verder is het Dolfinarium in het nabij gelegen Harderwijk een aanrader. Vergeet hierbij niet  een bezoek te brengen aan het gezellige centrum aan de haven van Harderwijk. Vanaf het resort is ook grootste natuurgebied van Nederland, de Veluwe, snel te bereiken. Aan de overzijde van Resort Zuiderzee ligt Elburg. Binnen de muren van deze vestingstad vind je een gezellig centrum met sfeervolle horecagelegenheden,  dit stadje is zeker een bezoek waard.

Koert-Jan heeft een afspraak met Andre en Ankie! Hij laat dit leuke stel vakantiewoning type Bosvilla zien, deze riante vakantiewoning is geschikt voor 10 personen en ligt aan de rand van het resort met een riant terras met fireplace. Andre en Ankie zijn erg enthousiast over deze prachtige vakantiewoning. 

 

Informatie en open dagen

Meer weten over de koop van een woning op Resort Zuiderzee?

U bent van harte welkom op de open dagen op zaterdag 15 en zondag 16 juni aanstaande van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres: Spijkweg 15, 8256 RJ Biddinghuizen. Meer informatie? Kijk dan hier.

Wilt u uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u besluit een recreatiewoning bij EuroParcs te kopen? Kijk dan hier.

Woningen gezien in de aflevering

Velthorst

Velthorst

Locatie: Resort de Kempen
Villa

Villa

Locatie: Resort Zuiderzee
Velthorst Wood

Velthorst Wood

Locatie: Resort De Wije Werelt
Pavillon Dakterras

Pavillon Dakterras

Locatie: Poort van Zeeland
Bekijk alles