RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Koert-Jan ontdekt de Kraaijnenbergse plassen

Koert-Jan ontdekt deze week de locatie waar binnenkort een gloednieuwe resort van EuroParcs opengaat. Resort De Kraaijnenbergse plassen heeft een ruim aanbod van verschillende vakantiehuizen. Van knusse comfortabele vakantiewoningen tot luxe moderne villa’s. Het park ligt op een A-locatie in de buurt van negen zwemplassen, ook heeft het park een eigen zandstrand. Bij vele plassen kunt u verschillende watersport activiteiten vinden zoals duiken, zeilen en zelfs surfen, je vindt het hier allemaal! Sinds de laatste jaren is de natuur hier helemaal opgebloeid en vindt je hier zeldzame planten en volgels. Dit natuurgebied is zo mooi en rustig u waant zich bijna in Frankrijk. Ook ligt het park in de buurt van Cuijk en Nijmegen. 

Koert-Jan bezoekt in Cuijk de wereldtuin Verdeliet. Een oase aan rust die voor iedereen toegankelijk is. Verdeliet heeft ook een winkeltje waar je huisgemaakte producten kunt kopen. U vindt hier zelf geoogste groenten en heerlijke zoete honing. Voor meer informatie over de wereldtuin klikt u hier.

Ook vindt u hier Landgoed De Tongelaar. Het landgoed ligt midden tussen de natuur en zelfs fruitbomen kunt u hier vinden. Ergens tussen de muren van het kasteel ligt nog een verloren schat, die niemand heeft kunnen vinden. Tussen de fruitbomen spot u misschien zelfs een das. Niet alleen de das heeft zijn plekje hier wel gevonden maar ook de bever leeft in de natuur rond het kasteel. Wilt u zelf het kasteel bezoeken klik dan hier voor meer informatie en openingstijden. 

Koert-Jan sloot de zonnige dag in Noord-Brabant af met een lekker koud biertje bij restaurant De Zoete Geest. Een prachtige oude boerderij met een gezellige theetuin. Met uitzicht op de prachtige Kraaijenbergse plassen. Klik hier voor meer informatie over De Zoete Geest.

Informatie en open dagen

Start verkoop Resort De Kraaijenbergse Plassen

Op zaterdag 14 september start de verkoop van de recreatiewonigen op Resort De Kraaijenbergse Plassen. U bent vanaf 14 september van harte welkom op het resort dat volop in ontwikkeling is. In september worden er meerdere verkoopdagen georganiseerd. Kilk hier voor de  speciale verkoopdagen van Resort De Kraaijenbergse Plassen. 

 

 

 

Woningen gezien in de aflevering

Hackfort

Hackfort

Locatie: Resort De Rijp
Ecovilla

Ecovilla

Locatie: Resort Zuiderzee
Boslodge

Boslodge

Locatie: Resort de Wije Werelt
Pavillon Dakterras

Pavillon Dakterras

Locatie: Poort van Zeeland
Bekijk alles