Koert-Jan trekt de sportkleren uit de kast

Dit weekend een hele sportieve aflevering van House Vision. Koert-Jan ontmoet namelijk een stel dat niet graag stil zit, en dus ook op vakantie constant aan het sporten zijn. Gelukkig is er op en rondom het vakantiepark ontzettend veel te beleven. Zo is er, op nog geen tien minuten afstand, een hele leuke manege voor de echte paardenliefhebbers. Daarnaast staat de omgeving bekend om haar rijke en natuurgebieden vol wandel- en fietspaden. Neem bijvoorbeeld de 8-kastelen route. Ben je een fan van geschiedenis en natuur? Dan zit je hier in de omgeving perfect. Dus neem je fiets of wandelschoenen mee en ga er een dagje tussen uit, in de natuur.

Om de dag goed af te sluiten heeft Koert nog een leuke verrassing voor zijn gasten, hij heeft namelijk geregeld dat Britt komt koken voor ze. Britt is bekend van instagram als @brittsbasis, en kookt altijd gezond. Wat wil je nog meer na een heerlijke sportieve dag? 

Wil je meer weten over EuroParcs de Achterhoek? Klik dan hier voor meer informatie!

 

 

Huis van de week!

Nana is met de vakantiewoning van de week op EuroParcs Enkhuizer Strand. Dit gloednieuwe vakantiepark in ontwikkeling heeft zowel nu, als in de nabije toekomst een aantal prachtige vakantiewoningen te koop.

Deze week staat in het teken van de Cube Elite Plus. Deze luxe vakantiewoning met haar strakke lijnen en moderne design biedt een zee aan licht door de grote raampartijen en dubbele terrasdeuren. De woning heeft een zeer hoogwaardige afwerking die is doorgevoerd door de gehele woning. En wat dacht je van 2 badkamers? Maar natuurlijk staat de “plus” van deze Cube Elite voor het dakterras met uitzicht over het IJsselmeer.

Wil je meer informatie over over dit park? Klik dan hier!

Woningen gezien in de aflevering

Kranenburgh

Kranenburgh

Locatie: EuroParcs de Achterhoek
Watervilla Deluxe

Watervilla Deluxe

Locatie: EuroParcs IJsselmeer
Cube Elite

Cube Elite

Locatie: EuroParcs Maasduinen
Restyled Deluxe 6-pers

Restyled Deluxe 6-pers

Locatie: EuroParcs IJsselmeer
Bekijk alles