RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Nana bezoekt EuroParcs de Wije Werelt!

De Veluwe in de omgeving van Otterlo. Middenin de prachtige natuur, tussen bossen, heide en zandverstuivingen. Een plek voor het hele gezin, waar je actief kunt zijn of tot rust kunt komen. Een plek met schitterende wandelpaden en fietsroutes. Temidden van al dit schoons ligt EuroParcs Resort De Wije Werelt. Er zijn weinig plekken in Nederland als De Wije Werelt in Otterlo waar de mystiek van het bos de oren doet spitsen, de ogen doet twinkelen en de neus doet prikkelen met geuren die u elders in Nederland nauwelijks ruikt.

Dit resort in het hart van de Veluwe brengt u de verse geur van dennennaalden en ochtendnevel waarin u wellicht een hert of een wild zwijn ontwaart. Een bonte verzameling van geluiden van allerlei dieren en het spectaculaire aanzicht van de zandverstuivingen op Het Mosselsche Zand. En dan zijn de fraaie aanblik van de natuurlijke ongerepte beken in het gebied en de oer-Nederlandse heide die in bloei staat nog niet eens genoemd. Een ervaring die u elders niet of nauwelijks vindt aangezien de Veluwe in omvang, puurheid en dierenleven uniek is in Nederland.

Resort De Wije Werelt beschikt over veel faciliteiten. Centraal op het park staat de ‘Houtzagerij’. Dit hoofdgebouw herbergt het familierestaurant en een indoor speeltuin. Een ideale plek voor het hele gezin na een boswandeling door natuurgebied het Planken Wambuis waar Resort De Wije Werelt in is gelegen. Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in de uitdagende speeltuinen, de zwembaden, de Veluwse kinderboerderij of in het kindertheater.

Nana gaat op bezoek bij Priscilla, Richard en hun tweeling Lucas en Esmee en zijn genieten van hun vakantie in een hele bijzondere vakantiewoning namelijk type Zwerfhut op Hoogte. Deze woning is geschikt voor 4 personen op een unieke bestemming! 

Informatie en open dagen

Meer weten over de koop van een woning op Resort de Wije Werelt? Kijk dan hier.

Wilt u uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u besluit een recreatiewoning bij EuroParcs te kopen? Kijk dan hier.

Woningen gezien in de aflevering

Lodge

Lodge

Locatie: Resort de Wije Werelt
Veluwse Jachthut

Veluwse Jachthut

Locatie: Resort de Wije Werelt
Velthorst

Velthorst

Locatie: Resort de Kempen
Villa

Villa

Locatie: Resort Zuiderzee
Bekijk alles