RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Nana bezoekt EuroParcs Resort Poort van Zeeland

Nana bezoekt deze week EuroParcs Resort Poort van Zeeland. Dit resort ligt direct aan het Haringvliet op het natuureiland Voorne-Putten, gelegen tegen de duinen van Voorne. Het duingebied wordt geroemd als één van de fraaiste natuurgebieden van Europa! Rust, ruimte en stilte zijn kenmerkend voor dit gebied. Maar ook als u van sporten, paardrijden op het strand, zeilen of duiken houdt,.... het kan hier allemaal. En houd uw oren en ogen open. Maar liefst driekwart van alle vogelsoorten die in Nederland broeden vindt u in de duinen van Voorne. Dichtbij het resort liggen de historische vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle.

Resort Poort van Zeeland biedt verschillende type accomodaties aan. Omdat zowel het interieur als het exterieur per vakantiewoning verschillend is, is elke woning uniek. Ze staan op een A-locatie in Hellevoetsluis. Naast de bijzondere en unieke ligging en de karakteristieke accomodaties, is het vakantiepark van allerlei faciliteiten voorzien. Op Resort Poort van Zeeland is onder meer het Adventure- dome gevestigd. Een bezoek aan dit speelparadijs staat garant voor veel plezier voor de hele familie

Op het resort heeft Nana een afspraak gemaakt met Gerrit en Annet, dit leuke stel is op zoek naar een vakantiewoning waar ze heerlijk kunnen genieten van de rust en ruimte. De omgeving van het resort spreekt ze erg aan. Nana laat ze vakantiewoning type Noir zien. Deze vakantiewoning is ruim opgezet en geschikt voor 4 personen. De recreatiewoning is voorzien van veel gemakken zoals een luxe keuken, moderne badkamer en een schuifdeur in de woonkamer naar het terras. Verder heeft de vakantiewoning twee ruime slaapkamers. Gerrit en Annet zijn erg enthousiast over de vakantiewoning, het interieur spreekt Annet erg aan. Om de hele provincie van boven te zien heeft Nana een afspraak gemaakt met Joris van Prince Helicopters en maakt ze een prachtige helikopter vlucht boven de provincie.

Informatie en open dagen

Meer weten over de koop van een woning op Resort Poort van Zeeland?

U bent van harte welkom op de open dagen op zaterdag 10 en zondag 11 oktober van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres: Parkweg 2, 3221 LV Hellevoetsluis. Meer informatie? Kijk dan hier.

Wilt u uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u besluit een recreatiewoning bij EuroParcs te kopen? Kijk dan hier.

Woningen gezien in de aflevering

Pavillon Noir

Pavillon Noir

Locatie: Resort Poort van Zeeland
Pavillon L

Pavillon L

Locatie: Resort Reestervallei
Lodge

Lodge

Locatie: Resort de Wije Werelt
Veluwse Jachthut

Veluwse Jachthut

Locatie: Resort de Wije Werelt
Bekijk alles