Slapen bij de apen!

Heb jij altijd al bij de apen in Apenheul willen slapen? Dan is dit een unieke kans! Apenheul viert dit jaar haar 50e verjaardag en dat vieren we graag met jou! Kom dit seizoen exclusief overnachten op een privé schiereiland, middenin Apenheul, naast het eiland van de orang-oetans. Maak Apenheul mee zoals alleen de oprichter Wim Mager dit 50 jaar geleden heeft gekend!

Beleef Apenheul in de avond en overnacht in een luxe ingerichte 4-persoons Apenheul-lodge, inclusief VIP-arrangement. Een privé gastheer of gastvrouw legt je tijdens deze dagen helemaal in de watten.

De Tiny lodge is splinternieuw en is in samenwerking met Europarcs gerealiseerd. In de lodge vind je een douche, een toilet, opgemaakte bedden, handdoeken én een keukentje met een goed gevulde koelkast*. Geniet van een geheel verzorgde barbecue, voorbereid door een kok. Je wordt omringd door bijzondere apengeluiden en de rust van de natuur. De volgende dag begint met een heerlijk ontbijt vanaf je privéterras met uitzicht op de orang-oetans. Na het uitchecken mag je nog de hele dag in ons park besteden.

Het VIP-arrangement ‘Slapen bij de apen’ bestaat uit:

Een overnachting voor maximaal 4 personen
2 dagen toegang tot Apenheul
Een gevulde koelkast
Een geheel verzorgde (met vlees- en vegetarische ingredienten) barbecue voorbereid door een kok
Een volledig verzorgd ontbijt die naar de lodge wordt gebracht

Zie jij het al voor je? We hebben slechts één Apenheul-lodge dus pak deze unieke kans. Weet je trouwens dat je met het boeken van dit VIP-arrangement ook een goed doel steunt? Een deel van de opbrengst gaat naar het nieuwe verblijf voor onze Javaanse langoeren. 

Klik hier om te boeken! 

Woningen gezien in de aflevering

Hackfort

Hackfort

Locatie: Poort van Zeeland
Cube Maximaal Premium Plus

Cube Maximaal Premium Plus

Locatie: Droompark Marina Strandbad
Hackfort Deluxe

Hackfort Deluxe

Locatie: Resort Limburg
L-Cube Plus

L-Cube Plus

Locatie: Droompark Bad Hulckesteijn
Bekijk alles