RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Tim bezoekt EuroParcs Resort Reestervallei

Deze week is Tim in de Kop van Overijssel. Een prachtig gebied grenzend aan Friesland en Drenthe. U vindt er bloeiende grasvelden, bos, en heidevelden, authentieke boerderijen en natuurlijk de levensader van dit eeuwenoude gebied, de Reest. Een klein kronkelend riviertje dat vanaf Dedemsvaart naar Meppel stroomt. Vlakbij dit historische water ligt EuroParcs Resort Reestervallei. Het park wordt ingekleurd door het bos dat het resort omzoomt. Een ruim opgezet park waar u diverse faciliteiten vindt, waaronder een restaurant met uitstekende keuken, een buitenzwembad, een visvijver, een tennisbaan en een midgetgolf baan .

Op slechts drie kilometer afstand ligt de natuurvijver de Zwarte Dennen met een fraai zandstrand, ligweiden en een kinderspeelplaats. Omdat de speelvijver langzaam afloopt is deze ideaal voor kinderen om in te zwemmen. Het vakantiepark, dat zijn naam ontleent aan de oeroude veenrivier De Reest, is verder een ideale uitvalsbasis voor wie Drenthe in het noorden of de Veluwe in het zuiden wil verkennen.

Tim heeft een afspraak met Martha en Robert, het stel is op zoek naar een ruime vakantiewoning waar ze samen met hun kinderen en kleinkinderen kunnen genieten. Tim laat ze daarom de ruime vakantiewoning type Pavillon L zien. Dit mooi gelegen Pavillon L is voorzien van veel en hoge raampartijen. De woning is zeer modern uitgevoerd en heeft een luxe open keuken en drie slaapkamers. De woning spreekt Martha en Robert erg aan.

Informatie en open dagen

Meer weten over de koop van een woning op Resort Reestervallei?

U bent van harte welkom op de open dagen op zaterdag 10 en zondag 11 oktober van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres: Veldhuisweg 4, 7955 PP IJhorst. Meer informatie? Kijk dan hier.

Wilt u uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u besluit een recreatiewoning bij EuroParcs te kopen? Kijk dan hier.

Woningen gezien in de aflevering

Pavillon Noir

Pavillon Noir

Locatie: Resort Poort van Zeeland
Pavillon L

Pavillon L

Locatie: Resort Reestervallei
Lodge

Lodge

Locatie: Resort de Wije Werelt
Veluwse Jachthut

Veluwse Jachthut

Locatie: Resort de Wije Werelt
Bekijk alles