Partners

EuroParcs
EuroParcs is aanbieder van vakantiehuizen op diverse A-locaties door heel Nederland en beschikt over vakantieparken van Noord-Holland tot aan Limburg. Deze vakantieparken bieden zowel jong als oud, de authentieke vorm van ‘genieten’. Bij Europarcs ben je gegarandeerd van een rustieke omgeving, maar geeft je altijd de mogelijkheid van de stad te genieten; die is nooit ver weg. De hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten die zich op de diverse resorts bevinden zorgen ervoor dat EuroParcs zich onderscheidt van andere aanbieders. Voor welk vakantiewoning je ook kiest, bij EuroParcs wordt er altijd gekozen voor luxe, comfort en een topservice.
EuroParcs staat voor onderscheidenheid, rust, ruimte, luxe en comfort. Dit is niet alleen terug te zien in het interieur van de huizen, maar ook in de resorts zelf. Neem bijvoorbeeld het resort van EuroParcs; Resort Poort van Amsterdam. Dit resort wordt gekenmerkt door de unieke ligging waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht van het eiland Marken en de stad Amsterdam. Ook al voelt het alsof je je ver van de bewoonde wereld bevindt; de stedelijke voorzieningen liggen op slechts een kwartier rijafstand! Voor liefhebbers van de pure natuur of watersport biedt Europarcs Resort de Biesbosch. In dit natuurpark kunnen kilometerslange wandelingen gemaakt worden of kan er heerlijk gezwommen worden in het zwembad. In Resort de Biesbosch komen wellness, watersport, natuur en recreatie samen op één plek, ideaal voor een weekend weg met de familie!

Kortom, de vakantieresorts van EuroParcs bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een gezin met 4 kinderen, een weekendje weg voor jou en je partner of juist de hele familie; bij EuroParcs vermaak je je gegarandeerd!

Deze week in de uitzending

Nana gaat helemaal skeef
LEES VERDER

Nana gaat helemaal skeef

Nana gaat op bezoek bij een gezin die berblijft op EuroParcs Buitenhuizen. Dit park ligt midden in het recreatiegebied Spaarnwoude. Niet alleen is er een golfbaan en een jachthaven naast de deur, maar ook de binnenstad van Amsterdam bevindt zich op slechts 20 minuutjes afstand.

Deze plek staat garant voor een dynamische vakantie voor het hele gezin, en naast dat je leuke activiteiten kunt doen rondom het park... kun je op het park ook heel veel leuke en actieve activiteiten doen, alleen of met je gezin.

Nana en het gezin gaan helemaal skeef tijdens een actieve sport, namelijk waterskieën. Of Nana dit gaat lukken, kun je zien in deze aflevering van House Vision. 

Koert-Jan word bevlogen bij de orchideeën hoeve
LEES VERDER

Koert-Jan word bevlogen bij de orchideeën hoeve

Koert Jan is vandaag in het gebied van de Randmeren...op het waterrijke Europarcs Zuiderzee. Dit vakantiepark met haar fantastische ligging aan het heerlijke water van het Veluwemeer is een echt Familiepark! Elke activiteit die jij je kunt bedenken kun je vinden op of rondom dit park.

Maar dit park is ook ideaal als je even tot rust wilt komen, in een prachtige groene omgeving met mooie wateren. Je kunt een lekker tarrasje pakken of je kunt een lekkere wandeling maken langs het veluwe meer. 

Koert-Jan gaat langs een orchideeën hoeve die omgetoverd is tot een droomtuin. Overal waar je kijkt zie je bossen vol met prachtige orchideeën, maar dat is niet het enige wat je op deze plek kunt vinden...

 

Ben jij ook nieuwsgierig naar een vakantie op EuroParcs Zuiderzee? Klik dan hier en kijk voor meer informatie op de website.

 

Woningen gezien in de aflevering

Bekijk alles