Partners

EuroParcs
EuroParcs is aanbieder van vakantiehuizen op diverse A-locaties door heel Nederland en beschikt over vakantieparken van Noord-Holland tot aan Limburg. Deze vakantieparken bieden zowel jong als oud, de authentieke vorm van ‘genieten’. Bij Europarcs ben je gegarandeerd van een rustieke omgeving, maar geeft je altijd de mogelijkheid van de stad te genieten; die is nooit ver weg. De hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten die zich op de diverse resorts bevinden zorgen ervoor dat EuroParcs zich onderscheidt van andere aanbieders. Voor welk vakantiewoning je ook kiest, bij EuroParcs wordt er altijd gekozen voor luxe, comfort en een topservice.
EuroParcs staat voor onderscheidenheid, rust, ruimte, luxe en comfort. Dit is niet alleen terug te zien in het interieur van de huizen, maar ook in de resorts zelf. Neem bijvoorbeeld het resort van EuroParcs; Resort Poort van Amsterdam. Dit resort wordt gekenmerkt door de unieke ligging waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht van het eiland Marken en de stad Amsterdam. Ook al voelt het alsof je je ver van de bewoonde wereld bevindt; de stedelijke voorzieningen liggen op slechts een kwartier rijafstand! Voor liefhebbers van de pure natuur of watersport biedt Europarcs Resort de Biesbosch. In dit natuurpark kunnen kilometerslange wandelingen gemaakt worden of kan er heerlijk gezwommen worden in het zwembad. In Resort de Biesbosch komen wellness, watersport, natuur en recreatie samen op één plek, ideaal voor een weekend weg met de familie!

Kortom, de vakantieresorts van EuroParcs bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een gezin met 4 kinderen, een weekendje weg voor jou en je partner of juist de hele familie; bij EuroParcs vermaak je je gegarandeerd!

Deze week in de uitzending

'De Nationale Vakantieparken Test' en nog veel meer!
LEES VERDER

'De Nationale Vakantieparken Test' en nog veel meer!

Dit weekend zijn we er weer met een gloednieuwe aflevering!

In het glooiende landschap rondom EuroParcs Maasduinen vind je een pareltje aan de Maas genaamd: Arcen. Hier krijgt Nana een rondleiding door de prachtige kasteeltuinen onder leiding van Chantal. Zeker een aanrader als je hier in de buurt verblijft. Wil jij meer informatie? Kijk dan eens op de website.

Tussen het stroomgebied van de Limburgse Maas en de Duitse grens ligt een uniek landschap met waardevolle natuur. Hier vind je de zeldzame rivierduinen..natte graslanden en heide... en vriendelijk glooiende bossen tot aan de horizon. Een zijn met de natuur is dus 1 van de belangrijkste speerpunten van Droompark Maasduinen.. En met deze visie realiseert het vakantiepark een compleet nieuw eco gedeelte midden tussen de waterpartijen. En op deze plek gaat Nana een nieuwe vakantiewoning bekijken samen met Feddo en Rhonda.

Ondertussen is Koert-Jan op EuroParcs Kaatsheuvel. Hier gaat hij voor het eerst zijn gasten onderwerpen aan de Nationale Vakantieparken Test. Is een faciliteit geslaagd? Dan krijgt deze een unieke House Vision sticker.

Dit is echt een plek voor het hele gezin. Zodra je het vakantiepark op komt voel je direct al de vrolijke energie. Een plek waar sport en spel hand in hand gaan met genieten en ontspanning en vermaak. Het vakantiepark heeft een prachtig horecaplein met o.a. een a la cart restaurant en een uitgebreide snackbar. Met daaromheen de zwembaden met grote glijbanen, verschillende speelvelden, de minigolfbaan en een interactief voetbalveld. Hier zijn de muzikale vrienden Beau en Bloem nooit ver weg! En dat allemaal te midden van uitgestrekte natuurgebieden met eindeloze wandel- en fietsroutes…

Dit kon maar zo eens de plek worden waar Richard, samen met Gabriella en hun kinderen een prachtige nieuwe vakantiewoning gaan kopen!

Mis het dus niet, aankomende zaterdag bij RTL4!

Ben jij benieuwd naar de uitzending? Kijk dan hieronder alvast naar de eerste beelden.

Woningen gezien in de aflevering

Hackfort

Hackfort

Locatie: Poort van Zeeland
Cube Maximaal Premium Plus

Cube Maximaal Premium Plus

Locatie: Droompark Marina Strandbad
Hackfort Deluxe

Hackfort Deluxe

Locatie: Resort Limburg
L-Cube Plus

L-Cube Plus

Locatie: Droompark Bad Hulckesteijn
Bekijk alles