Partners

EuroParcs
Informeren en inspireren, verwonderen en verrassen. Dat is wat EuroParcs doet, elke dag weer, bij zijn eigenaren en gasten. Met meer dan 60 vakantieparken, verspreid over Nederland, Bonaire, Duitsland, België en Oostenrijk is EuroParcs inmiddels toonaangevend in Nederland en snel groeiend daarbuiten. Bij EuroParcs vind je verrassende vakantieparken met de grootste diversiteit aan locaties, verblijven, voorzieningen en faciliteiten.

EuroParcs Group is een oer-Nederlands familiebedrijf met het hoofdkantoor in Apeldoorn. De core business is de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan aan particuliere en zakelijke gasten. We zien het als onze taak om de aankoop van onze vakantiewoningen door particulieren en beleggers en het verhuur aan particuliere en zakelijke gasten een unieke zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Wij bieden een scala aan vakantieparken op de allermooiste locaties, midden in de natuur, in het bos, in de bergen, aan het water en dicht bij bruisende steden.

EuroParcs wil unieke vernieuwende vakantieparken en concepten aanbieden die voor alle mensen in de samenleving waardevol zijn. Het productaanbod, van glamping-tenten tot luxe villa’s, is daarom afgestemd op de wensen van verschillende doelgroepen. Van gezinnen met kinderen, oudere en jonge stellen tot mensen die graag alleen op vakantie gaan. Het hele jaar door zijn we iedere dag bezig om onze gasten verrassende service te verlenen die een gemiddeld hotel overstijgt.

Kortom, de vakantieresorts van EuroParcs bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een gezin met 4 kinderen, een weekendje weg voor jou en je partner of juist de hele familie; bij EuroParcs vermaak je je gegarandeerd!

Deze week in de uitzending

Een verborgen vakantie parel!
LEES VERDER

Een verborgen vakantie parel!

Koert-Jan ontdekt deze week de schoonheid van klein land, niet ver van Nederland, met adembenemend mooie natuur... Luxemburg! Dit nieuwe park, EuroParcs Kohnenhof, ligt verscholen in het bergachtige landschap van Luxemburg, recht aan de rivier ‘de Our’. Wie op dit park verblijft, kijkt alleen al zijn ogen uit bij het zien van de prachtige omgeving. Bos, riviertjes, rotsen en prachtige eeuwenoude stadjes, je kunt er uren naar kijken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de activiteiten die er in de omgeving te ondernemen zijn… 

Om deze nieuwe omgeving helemaal in hem op te nemen gaat Koert er eerst ter voet op uit, hij wandelt langs rustig stromende riviertjes, onder grote rotspartijen en door groene bossen die door de zon worden verlicht...een echt sprookje dus. Om het sprookje helemaal compleet te maken zet Koert zijn reis voort naar het pitoreske plaatsje Vianden. Hier ontmoet hij Steve die hem meeneemt naar boven! Daar bewonderen ze eerst het prachtige uitzicht waarna Koert een rondleiding krijgt in het ware kasteel Vianden. Misschien dat hij hier nog een ware ridder of jonkvrouw tegenkomt?... Er is in ieder geval genoeg te ondtekken op en rondom Europarcs Kohnenhof!

Woningen gezien in de aflevering

Dijkvilla

Dijkvilla

Locatie: EuroParcs Zuiderzee
Pavilion l'etage

Pavilion l'etage

Locatie: EuroParcs Reestervallei
L-Cube Premium

L-Cube Premium

Locatie: EuroParcs Bad Hulckesteijn
Silvanus

Silvanus

Locatie: EuroParcs Kohnenhof - Luxemburg
Bekijk alles