RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Partners

EuroParcs
EuroParcs is aanbieder van vakantiehuizen op diverse A-locaties door heel Nederland en beschikt over vakantieparken van Noord-Holland tot aan Limburg. Deze vakantieparken bieden zowel jong als oud, de authentieke vorm van ‘genieten’. Bij Europarcs ben je gegarandeerd van een rustieke omgeving, maar geeft je altijd de mogelijkheid van de stad te genieten; die is nooit ver weg. De hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten die zich op de diverse resorts bevinden zorgen ervoor dat EuroParcs zich onderscheidt van andere aanbieders. Voor welk vakantiewoning je ook kiest, bij EuroParcs wordt er altijd gekozen voor luxe, comfort en een topservice.
EuroParcs staat voor onderscheidenheid, rust, ruimte, luxe en comfort. Dit is niet alleen terug te zien in het interieur van de huizen, maar ook in de resorts zelf. Neem bijvoorbeeld het resort van EuroParcs; Resort Poort van Amsterdam. Dit resort wordt gekenmerkt door de unieke ligging waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht van het eiland Marken en de stad Amsterdam. Ook al voelt het alsof je je ver van de bewoonde wereld bevindt; de stedelijke voorzieningen liggen op slechts een kwartier rijafstand!
Voor liefhebbers van de pure natuur of watersport biedt Europarcs Resort de Biesbosch. In dit natuurpark kunnen kilometerslange wandelingen gemaakt worden of kan er heerlijk gezwommen worden in het zwembad. In Resort de Biesbosch komen wellness, watersport, natuur en recreatie samen op één plek, ideaal voor een weekend weg met de familie!

Kortom, de vakantieresorts van EuroParcs bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een gezin met 4 kinderen, een weekendje weg voor jou en je partner of juist de hele familie; bij EuroParcs vermaak je je gegarandeerd!

Deze week in de uitzending

Voorraadkrant Resort de Achterhoek!
LEES VERDER

Voorraadkrant Resort de Achterhoek!

Verscholen in de bossen in de Achterhoek ligt Resort De Achterhoek.
Op dit resort kunt u nu tegen aantrekkelijke prijzen eigenaar worden van een prachtige recreatiewoning. 
In de speciale editie van de voorraadkrant staan aantrekkelijk geprijsde recreatiewoningenvoor!

Kijk hier voor meer informatie! 

Tim bezoekt EuroParcs Resort de Rijp
LEES VERDER

Tim bezoekt EuroParcs Resort de Rijp

Tim bezoekt deze week EuroParcs Resort de Rijp. Het resort ligt vlakbij het pittoreske dorpje de Rijp. Vroeger bekend om de haringvisserij en de walvisvaart, tegenwoordig nog bekender door het bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima tijdens Koninginnedag 2013. In en rondom het park valt er genoeg te zien en te beleven. In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd op het park. Voor de jongste kinderen is er de Beau en Bloem funclub. Kom tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen. Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd.

Geniet van de twinkeling in het water van het in 1824 gegraven Noord-Hollands kanaal en ontspan in Resort de Rijp. Een resort dat u  landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water biedt. Tim maakt in de ochtend een kanotocht door de omgeving van  7 kilometer door de Eilandspolder.

Na de kanotocht heeft Tim een afspraak met Patrick en Kimberely om een bijzondere woning te bekijken. Patrick en Kimberely zijn op zoek naar een woning waar ze met de hele familie kunnen genieten. Tim laat ze Hackfort L’Etage zien, een woning voor 10 personen. De woning heeft 5 ruime slaapkamers, meerdere badkamers en een fantastische sauna. De woonkamer is royaal, prachtig ingericht en heeft dubbele terrasdeuren. De moderne open keuken is  van alle gemakken voorzien en ook de tuin beschikt over meerdere royale terrassen.

Woningen gezien in de aflevering

Pavillon Lumiere Plus

Pavillon Lumiere Plus

Locatie: Resort de Rijp
Chateau

Chateau

Locatie: Resort de Achterhoek
Munt

Munt

Locatie: Resort Poort van Amsterdam
Hackfort

Hackfort

Locatie: Resort de Kempen
Bekijk alles