Partners

EuroParcs
EuroParcs is aanbieder van vakantiehuizen op diverse A-locaties door heel Nederland en beschikt over vakantieparken van Noord-Holland tot aan Limburg. Deze vakantieparken bieden zowel jong als oud, de authentieke vorm van ‘genieten’. Bij Europarcs ben je gegarandeerd van een rustieke omgeving, maar geeft je altijd de mogelijkheid van de stad te genieten; die is nooit ver weg. De hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten die zich op de diverse resorts bevinden zorgen ervoor dat EuroParcs zich onderscheidt van andere aanbieders. Voor welk vakantiewoning je ook kiest, bij EuroParcs wordt er altijd gekozen voor luxe, comfort en een topservice.
EuroParcs staat voor onderscheidenheid, rust, ruimte, luxe en comfort. Dit is niet alleen terug te zien in het interieur van de huizen, maar ook in de resorts zelf. Neem bijvoorbeeld het resort van EuroParcs; Resort Poort van Amsterdam. Dit resort wordt gekenmerkt door de unieke ligging waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht van het eiland Marken en de stad Amsterdam. Ook al voelt het alsof je je ver van de bewoonde wereld bevindt; de stedelijke voorzieningen liggen op slechts een kwartier rijafstand! Voor liefhebbers van de pure natuur of watersport biedt Europarcs Resort de Biesbosch. In dit natuurpark kunnen kilometerslange wandelingen gemaakt worden of kan er heerlijk gezwommen worden in het zwembad. In Resort de Biesbosch komen wellness, watersport, natuur en recreatie samen op één plek, ideaal voor een weekend weg met de familie!

Kortom, de vakantieresorts van EuroParcs bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een gezin met 4 kinderen, een weekendje weg voor jou en je partner of juist de hele familie; bij EuroParcs vermaak je je gegarandeerd!

Deze week in de uitzending

Actie en adrenaline in de bossen!
LEES VERDER

Actie en adrenaline in de bossen!

Dit weekend weer een aflevering vol sportiviteit en mooie natuur!

Nana is te vinden in de omgeving van een gloednieuw vakantiepark van EuroParcs: de IJssel Eilanden, en Koert? Die is te vinden op Droompark de Hooge Veluwe!

Maar eerst Nana, want zij verkent de binnenstad van Kampen onder begeleiding van Reinier. Dit historische stadje, wat eigenlijk een groot dorp blijkt te zijn, ligt vlakbij Roggebotsluis en is de perfecte uitvalsbasis wanneer je verblijft op de IJssel Eilanden. Maar dat is niet het enige, want ze gaat ook nog de bossen in! Ze gaat namelijk mountainbiken.. als dat maar goed gaat!

Ondertussen is Koert dus weer te vinden op de Veluwe. Het Droompark dat hij bezoekt staat bol van de activiteiten. Met zowel een binnen zwembad als verschillende buitenzwembaden voor jong en oud! Hier kan iedereen zijn energie kwijt. Er is fitnessapparatuur, een geweldige airtrampoline, je kunt fietsen huren, maar ook een stoere skelter en overal op het vakantiepark zijn speelplekken. Er is zelf een multifunctioneel sportveld! De natuur en de gezonde lucht van de Veluwe nodigen je uit om lekker buiten te zijn! Dit Droompark ligt direct tegenover de poort van Nationaal park de Hooge Veluwe, dus vanuit de luxe van je vakantiewoning wandel of fiets je zo de bossen in om te genieten van de weldadige rust die de natuur hier in overvloed aanbiedt! 

Koert-Jan ontmoet hier een heel sportief stel en samen gaan ze... safari joggen? Als je wilt weten wat dat is zou ik zeker zaterdag kijken naar deze gloednieuwe aflevering van House Vision!

 

EuroParcs de IJssel Eilanden
LEES VERDER

EuroParcs de IJssel Eilanden

Een gloednieuw vakantiepark dat ligt midden in de IJsseldelta, tussen het IJsselmeer en de historische Hanzestad Kampen!

EuroParcs de IJssel Eilanden wordt HET nieuwe “fun” Centrum voor de watersport, met als bruisend hart de prachtige jachthaven, die zowel toegankelijk is voor gasten van dit nieuwe vakantiepark als voor passanten. Het wordt een echte ontmoetingsplek voor watersportliefhebbers en er komen verschillende uitgestrekte zandstranden langs het kindvriendelijk zwemwater. Ook wordt het voorzien van een groot overdekt zwemparadijs met enorme glijbanen, watervallen en wellness faciliteiten. 

Een heerlijke waterwereld dus, ook op het vakantiepark zelf! Een park waarbij de schitterende vakantiewoningen in Historische-, moderne en stoere stijl worden gerealiseerd, verdeeld over weids aangelegde Eilanden. Een paradijs tussen het Ijsselmeer en de Historische Hanzestad Kampen. 

De aanleg van dit waterrijke vakantiepark is in volle gang en de verkoop van de luxe vakantiewoningen is NU begonnen!

Woningen gezien in de aflevering

Dijkvilla

Dijkvilla

Locatie: Resort Zuiderzee
L-Cube

L-Cube

Locatie: Droompark Enkhuizer Strand
Cube Elite

Cube Elite

Locatie: Droompark Hooge Veluwe
L-Cube

L-Cube

Locatie: Droompark de Zanding
Bekijk alles