Partners

EuroParcs
EuroParcs is aanbieder van vakantiehuizen op diverse A-locaties door heel Nederland en beschikt over vakantieparken van Noord-Holland tot aan Limburg. Deze vakantieparken bieden zowel jong als oud, de authentieke vorm van ‘genieten’. Bij Europarcs ben je gegarandeerd van een rustieke omgeving, maar geeft je altijd de mogelijkheid van de stad te genieten; die is nooit ver weg. De hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten die zich op de diverse resorts bevinden zorgen ervoor dat EuroParcs zich onderscheidt van andere aanbieders. Voor welk vakantiewoning je ook kiest, bij EuroParcs wordt er altijd gekozen voor luxe, comfort en een topservice.
EuroParcs staat voor onderscheidenheid, rust, ruimte, luxe en comfort. Dit is niet alleen terug te zien in het interieur van de huizen, maar ook in de resorts zelf. Neem bijvoorbeeld het resort van EuroParcs; Resort Poort van Amsterdam. Dit resort wordt gekenmerkt door de unieke ligging waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht van het eiland Marken en de stad Amsterdam. Ook al voelt het alsof je je ver van de bewoonde wereld bevindt; de stedelijke voorzieningen liggen op slechts een kwartier rijafstand! Voor liefhebbers van de pure natuur of watersport biedt Europarcs Resort de Biesbosch. In dit natuurpark kunnen kilometerslange wandelingen gemaakt worden of kan er heerlijk gezwommen worden in het zwembad. In Resort de Biesbosch komen wellness, watersport, natuur en recreatie samen op één plek, ideaal voor een weekend weg met de familie!

Kortom, de vakantieresorts van EuroParcs bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een gezin met 4 kinderen, een weekendje weg voor jou en je partner of juist de hele familie; bij EuroParcs vermaak je je gegarandeerd!

Deze week in de uitzending

Een sprong in het diepe!
LEES VERDER

Een sprong in het diepe!

"Een gapend gat is het inderdaad..."

Zaterdag weer een bomvolle uitzending met een hele spannende activiteit voor Koert!

Maar eerst is hij te vinden op Droompark Marina Strandbad. Hier volgt het landschap de rivier, met aan de noordzijde de glooiende heuvels van de Veluwe en in het zuiden een wereld van bloeiende akkers, afgewisseld met meren en plassen als uitlopers van de IJssel. Oeroude dijkjes nemen je mee naar pittoreske plaatsen zoals Bronckhorst of de historische Hanzestad Doesburg met haar intieme pleinen en terrassen.

Op dit moderne park ontmoet hij beste vriendinnen Marianne en Sheila. Zij verblijven in de meest knusse woning die hier te vinden is: Type Tiny House. Het motto hierbij is: 'Betekenisvoller leven en recreëren dicht bij de natuur!' 

Hoewel Marianne graag haar spelletje Mens-Erger-Je-Niet afmaakt, is Sheila wel toe aan iets met wat meer adrenaline! Daar weet Koert-Jan wel raad mee! Hij heeft namelijk geregeld om te gaan abseilen... in een kerk! Onder leiding van Viking Adventure Sports laten ze zich vanuit het plafond van de kerk zakken.. Als dat maar goed gaat!

Je ziet het allemaal dit weekend in House Vision.

Hoge golven trotseren!
LEES VERDER

Hoge golven trotseren!

"Dit is zo indrukwekkend, ik kan het niet uitleggen... heeft wel iets magisch!"

Dit weekend gaan we ver, ver het water op!

Maar eerst bezoekt Nana het altijd fijne Droompark Enkhuizer Strand. Dit prachtige vakantiepark met een grote collectie aan luxe vakantiewoningen is zeer ruim van opzet waardoor veel van de woningen dat geliefde uitzicht over het water bieden. Maar Droompark Enkhuizer Strand ligt ook in een wereld waar de geschiedenis voor het oprapen ligt. Alles ademt de Hollandse glorie van een rijk verleden uit!

Hier ontmoet Nana een heel romantisch stel die op zoek zijn naar een moderne vakantiewoning aan het water. Een perfecte match is dan ook al snel gemaakt wanneer ze de Elite binnenlopen!

Droompark Enkhuizer Strand ligt op steenworp afstand van de 17de eeuwse binnenstad met haar beroemde Dromedaris, die iedere bezoeker vanaf het water welkom heet. Dit Historische stadje behoort zeker in de top 10 van absoluut mooiste voormalige Zuiderzee stadjes van Nederland, en die verbondenheid met het tegenwoordige IJsselmeer voel je nergens beter dan in de haven waar de Tweemastklipper: Welvaart, klaar ligt om Nana mee te nemen op een zeilreis over het glinsterende water.

Een prachtig uitzicht over het water is gegarandeerd wanneer je met dit historische schip de open zee opvaart. Wil jij meer informatie over de Welvaart? Kijk dan eens op de website.

Allemaal kijken dus dit weekend!

Woningen gezien in de aflevering

Hackfort Deluxe

Hackfort Deluxe

Locatie: Resort Limburg
L-Cube Plus

L-Cube Plus

Locatie: Droompark Bad Hulckesteijn
Veranda Plus

Veranda Plus

Locatie: Droompark Schoneveld
Cube Elite

Cube Elite

Locatie: Droompark Schoneveld
Bekijk alles