RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Partners

EuroParcs
EuroParcs is aanbieder van vakantiehuizen op diverse A-locaties door heel Nederland en beschikt over vakantieparken van Noord-Holland tot aan Limburg. Deze vakantieparken bieden zowel jong als oud, de authentieke vorm van ‘genieten’. Bij Europarcs ben je gegarandeerd van een rustieke omgeving, maar geeft je altijd de mogelijkheid van de stad te genieten; die is nooit ver weg. De hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten die zich op de diverse resorts bevinden zorgen ervoor dat EuroParcs zich onderscheidt van andere aanbieders. Voor welk vakantiewoning je ook kiest, bij EuroParcs wordt er altijd gekozen voor luxe, comfort en een topservice.
EuroParcs staat voor onderscheidenheid, rust, ruimte, luxe en comfort. Dit is niet alleen terug te zien in het interieur van de huizen, maar ook in de resorts zelf. Neem bijvoorbeeld het resort van EuroParcs; Resort Poort van Amsterdam. Dit resort wordt gekenmerkt door de unieke ligging waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht van het eiland Marken en de stad Amsterdam. Ook al voelt het alsof je je ver van de bewoonde wereld bevindt; de stedelijke voorzieningen liggen op slechts een kwartier rijafstand!
Voor liefhebbers van de pure natuur of watersport biedt Europarcs Resort de Biesbosch. In dit natuurpark kunnen kilometerslange wandelingen gemaakt worden of kan er heerlijk gezwommen worden in het zwembad. In Resort de Biesbosch komen wellness, watersport, natuur en recreatie samen op één plek, ideaal voor een weekend weg met de familie!

Kortom, de vakantieresorts van EuroParcs bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een gezin met 4 kinderen, een weekendje weg voor jou en je partner of juist de hele familie; bij EuroParcs vermaak je je gegarandeerd!

Deze week in de uitzending

Nana brengt een bezoek aan EuroParcs Resort Poort van Zeeland!
LEES VERDER

Nana brengt een bezoek aan EuroParcs Resort Poort van Zeeland!

Nana bezoekt deze week EuroParcs Resort Poort van Zeeland. Dit resort ligt direct aan het Haringvliet op het natuureiland Voorne-Putten, gelegen tegen de duinen van Voorne. Het duingebied wordt geroemd als één van de fraaiste natuurgebieden van Europa! Rust, ruimte en stilte zijn kenmerkend voor dit gebied. Maar ook als u van sporten, paardrijden op het strand, zeilen of duiken houdt,.... het kan hier allemaal. En houd uw oren en ogen open. Maar liefst driekwart van alle vogelsoorten die in Nederland broeden vindt u in de duinen van Voorne. Dichtbij het resort liggen de historische vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle.

Resort Poort van Zeeland biedt verschillende type accomodaties aan. Omdat zowel het interieur als het exterieur per vakantiewoning verschillend is, is elke woning uniek. Ze staan op een A-locatie in Hellevoetsluis. Naast de bijzondere en unieke ligging en de karakteristieke accomodaties, is het vakantiepark van allerlei faciliteiten voorzien. Op Resort Poort van Zeeland is onder meer het Adventure-Dome gevestigd. Een bezoek aan dit speelparadijs staat garant voor veel plezier voor de hele familie

Op het resort heeft Nana een afspraak gemaakt met Yvonne en Wim. Yvonne en Wim zijn op zoek naar een woning waar ze heerlijk samen van kunnen gaan genieten. Nana laat ze daarom vakantiewoning type Hackfort Gris zien! Deze vakantiewoning is geschikt voor 6 personen, beschikt over 3 slaapkamers en een luxe open keuken. De woning valt erg in de smaak bij Yvonne en Wim. Als Nana afscheid heeft genomen van Yvonne en Wim gaat ze op pad met stadsgids Nannie in Zierikzee!

Koert-Jan brengt een bezoek aan EuroParcs Resort de Biesbosch!
LEES VERDER

Koert-Jan brengt een bezoek aan EuroParcs Resort de Biesbosch!

Genieten van topfaciliteiten met om de hoek de oer-Hollandse Biesbosch en steden als Dordrecht en Rotterdam op korte afstand gelegen… Resort De Biesbosch biedt een totaalplaatje voor al haar gasten.

Resort De Biesbosch heeft een groot binnenzwembad met welnessfaciliteiten. Het binnenzwembad is onderverdeeld in een diep bad en een apart kinderbad met piratenschip. Vanuit het zwembad heb je een mooi uitzicht over het resort dat ook een buitenzwembad, een multifunctionele sportbaan en een grote speeltuin omvat. Ook is bij het resort een jachthaven gelegen, zodat je ook per boot naar het resort kunt komen. Dat is een aanrader, want Resort De Biesbosch ligt op het kruispunt van twee grote rivieren: het Hollands Diep en de Dordtse Kil. De overdekte faciliteiten van het resort bestaat verder uit een indoor speelparadijs en een sfeervolle horeca dat qua versieringen teruggrijpt naar het rijke Hollandse verleden. De Hollandse gevels aan de muur en de verwijzingen naar het maritieme verleden geven het restaurant extra cachet. Daarnaast beschikt het resort ook over een luxueuze snackbar.

Vanuit Resort De Biesbosch kun je met een boottocht één van de oudste Hollandse natuurgebieden ervaren, want de Hollandsche Biesbosch ligt om de hoek van het resort. Daarnaast is Dordrecht als oudste stad van Holland een aanrader. Hier is nog veel geschiedenis te zien uit niet alleen de zeventiende maar zelfs de zestiende eeuw. Wie meer houdt van moderniteit: het mondaine Rotterdam ligt op nog geen half uur van het resort!

Koert-Jan heeft een afspraak met Earl en Judith, dit leuke jonge stel is op zoek naar een vakantiewoning waar ze samen met hun familie en vrienden kunnen gaan genieten. Koert-Jan laat ze daarom vakantiewoning type Hackfort de Luxe zien, dit is een ontzettend ruime vakantiewoning, geschikt voor 6 personen, 3 slaapkamers en een schitterend design hoekkeuken. Nadat Koert-Jan afscheid heeft genomen van Earl en Judith waagt hij een sprong in het diepe… want hij gaat indoor Skydiven!

Woningen gezien in de aflevering

Velthorst Wood

Velthorst Wood

Locatie: Resort De Wije Werelt
Pavillon Dakterras

Pavillon Dakterras

Locatie: Poort van Zeeland
Pavilon l' etage

Pavilion l'etage

Locatie: Resort Brunssummerheide
Velthorst Gris

Velthorst Gris

Locatie: Resort Limburg
Bekijk alles