Partners

EuroParcs
EuroParcs is aanbieder van vakantiehuizen op diverse A-locaties door heel Nederland en beschikt over vakantieparken van Noord-Holland tot aan Limburg. Deze vakantieparken bieden zowel jong als oud, de authentieke vorm van ‘genieten’. Bij Europarcs ben je gegarandeerd van een rustieke omgeving, maar geeft je altijd de mogelijkheid van de stad te genieten; die is nooit ver weg. De hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten die zich op de diverse resorts bevinden zorgen ervoor dat EuroParcs zich onderscheidt van andere aanbieders. Voor welk vakantiewoning je ook kiest, bij EuroParcs wordt er altijd gekozen voor luxe, comfort en een topservice.
EuroParcs staat voor onderscheidenheid, rust, ruimte, luxe en comfort. Dit is niet alleen terug te zien in het interieur van de huizen, maar ook in de resorts zelf. Neem bijvoorbeeld het resort van EuroParcs; Resort Poort van Amsterdam. Dit resort wordt gekenmerkt door de unieke ligging waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht van het eiland Marken en de stad Amsterdam. Ook al voelt het alsof je je ver van de bewoonde wereld bevindt; de stedelijke voorzieningen liggen op slechts een kwartier rijafstand! Voor liefhebbers van de pure natuur of watersport biedt Europarcs Resort de Biesbosch. In dit natuurpark kunnen kilometerslange wandelingen gemaakt worden of kan er heerlijk gezwommen worden in het zwembad. In Resort de Biesbosch komen wellness, watersport, natuur en recreatie samen op één plek, ideaal voor een weekend weg met de familie!

Kortom, de vakantieresorts van EuroParcs bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een gezin met 4 kinderen, een weekendje weg voor jou en je partner of juist de hele familie; bij EuroParcs vermaak je je gegarandeerd!

Deze week in de uitzending

Op de Weerribben-Wieden met Koert!
LEES VERDER

Op de Weerribben-Wieden met Koert!

Deze keer staat Koert er alleen voor en is hij te vinden in een prachtig natuurgebied, waar EuroParcs haar nieuwste Resort ontwikkeld: EuroParcs De Wiedense Meren.

Maar hij ontwaakt eerst op EuroParcs Resort Reestervallei. Na een gezellig avondje bij Rudolf en Pamela was het verstandig om niet meer in de auto te stappen! Daarom heeft hij de nacht doorgebracht in een prachtige Pavillon, een van de meest populaire vakantiewoningen van Europarcs! Resort Reestervallei wordt door haar vaste gasten ook wel liefkozend:  “De Drentse Zaligheid” genoemd, omdat je vanaf hier zo de provincie in trekt, waar het landschap bestaat uit een afwisseling van uitgestrekte bossen, zoet geurende heidevelden, groene en bloeiende akkers en liefdevol onderhouden boerenhoeves. Een plek van stilte en rust dus, maar ook een plek waar je heerlijk actief kunt genieten. Het Resort heeft, naast verschillende speelplekken voor de kinderen, een tennisbaan en een heerlijk buitenzwembad dat overigens direct ligt aan het terras van het restaurant, waar ze jou als gast heel graag in de watten leggen! 

Na een heerlijk ontbijtje met Rudolf en Pamela, trekt Koert-Jan al fietsend de omgeving in. Ondanks dat het gloednieuwe Resort De Wiedense Meren op steenworp afstand ligt van Giethoorn, kiest Koert-Jan ervoor een iets minder bekend gebied te verkennen: Dwarsgracht! Hier ontmoet hij boswachter Egbert die hem alles weet te vertellen over dit historische gebied. En dat allemaal vanaf het water, op een kano!

Een aflevering vol pracht en praal, aanstaande zaterdag op RTL4. Mis het niet!

EuroParcs De Wiedense Meren!
LEES VERDER

EuroParcs De Wiedense Meren!

Aankomend weekend bezoekt Koert-Jan de omgeving van weer een gloednieuw resort van EuroParcs: De Wiedense Meren. Dit doet hij geheel in stijl, met een kano!

EuroParcs De Wiedense Meren is gesitueerd in de Ronduite als onderdeel van de driehoek Meppel, Steenwijk, Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dat is niet zomaar een natuurgebied, maar het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa! Ook anderszins is het vakantiepark ideaal gelegen:  wanneer u vanaf de parkeerplaats weg rijdt met de auto bent u binnen tien minuten in het Venetië van het Noorden, het pittoreske Zwartsluis en in een kwartier in zowel Meppel als vestingstad Steenwijk.

EuroParcs De Wiedense Meren ligt in het hart van Nationaal Park Weerribben-De Wieden op een soort van schiereiland, op acht minuten van het lintdorp Wanneperveen dat door de vele waterpartijen net als Giethoorn een romantisch karakter heeft. De overweldigende natuur, rijke historie en oorverdovende stilte maken de vakantiebeleving compleet: in deze regio tanken vakantievierders, ook al kiezen ze voor een actieve tijdsbesteding, energie.

Op EuroParcs De Wiedense Meren is een dagelijkse portie gezonde vakantievitaminen een zekerheid: u kijkt elke dag uit op kalm en bij zonlicht glinsterend water met aan de horizon de fraaie moerasbossen en ander laagveen dat Nationaal Park Weerribben-Wieden zo bijzonder maakt.  Per boot kunt u de unieke omgeving het beste ervaren. U vaart vanaf het vakantiepark niet alleen direct de Belterwijde of Beulakerwijde op, maar u kunt ook doorsteken naar het Giethoornsche meer en daarmee naar het internationaal befaamde Venetië van het Noorden.

Daarnaast lopen door het natuurgebied prachtige fiets- en wandelpaden. Nationaal Park Wieribben-Wieden brengt niet alleen door het water en de moerasbossen, maar ook door  typerende moerasbewoners zoals otters, bevers, vuurvlinders, roerdompen en purperreigers een twinkeling in de ogen. Omdat het park in een Nationaal Park ligt bent u als investeerder ervan verzekerd dat het aanzicht van deze streek niet gaat veranderen. Dat maakt, zeker met de steeds grotere stroom buitenlandse toeristen,  EuroParcs De Wiedense Meren nog interessanter om in te investeren. U investeert namelijk in een ‘rijke oase’ van water, natuur, rust en ruimte!

Woningen gezien in de aflevering

Velthorst

Velthorst

Locatie: Resort de Rijp
Hackfort

Hackfort

Locatie: Resort aan de Maas
Cube Elite

Cube Elite

Locatie: Droompark Hooge Veluwe
Dijkvilla

Dijkvilla

Locatie: Resort Zuiderzee
Bekijk alles