RTLXL
Iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Partners

EuroParcs
EuroParcs is aanbieder van vakantiehuizen op diverse A-locaties door heel Nederland en beschikt over vakantieparken van Noord-Holland tot aan Limburg. Deze vakantieparken bieden zowel jong als oud, de authentieke vorm van ‘genieten’. Bij Europarcs ben je gegarandeerd van een rustieke omgeving, maar geeft je altijd de mogelijkheid van de stad te genieten; die is nooit ver weg. De hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten die zich op de diverse resorts bevinden zorgen ervoor dat EuroParcs zich onderscheidt van andere aanbieders. Voor welk vakantiewoning je ook kiest, bij EuroParcs wordt er altijd gekozen voor luxe, comfort en een topservice.
EuroParcs staat voor onderscheidenheid, rust, ruimte, luxe en comfort. Dit is niet alleen terug te zien in het interieur van de huizen, maar ook in de resorts zelf. Neem bijvoorbeeld het resort van EuroParcs; Resort Poort van Amsterdam. Dit resort wordt gekenmerkt door de unieke ligging waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht van het eiland Marken en de stad Amsterdam. Ook al voelt het alsof je je ver van de bewoonde wereld bevindt; de stedelijke voorzieningen liggen op slechts een kwartier rijafstand! Voor liefhebbers van de pure natuur of watersport biedt Europarcs Resort de Biesbosch. In dit natuurpark kunnen kilometerslange wandelingen gemaakt worden of kan er heerlijk gezwommen worden in het zwembad. In Resort de Biesbosch komen wellness, watersport, natuur en recreatie samen op één plek, ideaal voor een weekend weg met de familie!

Kortom, de vakantieresorts van EuroParcs bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een gezin met 4 kinderen, een weekendje weg voor jou en je partner of juist de hele familie; bij EuroParcs vermaak je je gegarandeerd!

Deze week in de uitzending

Van oude treinen naar kwakende kikkers!
LEES VERDER

Van oude treinen naar kwakende kikkers!

Ook dit weekend is Nana weer te vinden op het allernieuwste resort van EuroParcs: Resort de Utrechtse Heuvelrug. Haar planning staat weer bomvol, maar eerst gaat ze een kijkje nemen op het resort zelf. Raymond en Jolanda zijn hier met hun drie kids heerlijk aan het genieten in de Hackfort Panorama. Een luxe woning met een ruim terras waar alle ruimte is om lekker uit je dak te gaan. Ondanks alle activiteiten die je zelf kunt ondernemen tijdens je vakantie, heeft Nana een verrassing voor het gezin. Ze gaan namelijk een bezoekje brengen aan het Spoorwegmuseum! Een plek vol geschiedenis en leuke attracties voor jong en oud. Een rondleiding door de koninklijke trein van Juliana, een ritje onder de grond of zelf een trein besturen. Alles kan! Wil jij dit zelf een keer beleven? Kijk dan eens op de website.

Eenmaal terug op het bosrijke resort ontvangt Nana twee nieuwe gasten: Sandra en Dimitri. Zij hebben al een vakantiehuis ergens anders, maar zijn toe aan iets gloednieuws. Samen bekijken ze het type Concept. Een moderne woning gericht op duurzaamheid en comfort. Ze zijn meteen verkocht door de frisse luxe look en feel van de woning. nu maar hopen dat ze hun oude vakantiehuis op tijd kunnen verkopen, want dit type is zeer gewild! 

Tot slot gaat Nana naar de plek waar het hele resort op gebaseerd is, namelijk de Utrechtse Heuvelrug zelf. Een uitgestrekt natuurgebied vol flora en fauna waar ze samen met boswachter Corien de omgeving gaan verkennen. Van prachtige vleesetende plantjes tot heuvelachtige vergezichten. Corien leert haar alles over het spotten van wilde dieren en wat je vooral niet moet doen! Kijken dus, aankomende zaterdag op RTL4.


  

Informatie en open dagen

Meer weten over de koop van een woning op Resort de Utrechtse Heuvelrug? Kijk dan hier.

U bent van harte welkom op de open dagen op zaterdag 27 juni en zondag 28 juni aanstaande van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres: Laan van Laag Kanje 1, 3951 KD Maarn. Meer informatie? Kijk dan hier.

Wilt u uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u besluit een recreatiewoning bij EuroParcs te kopen? Kijk dan hier.

 

Een nieuw Resort midden in de natuur.
LEES VERDER

Een nieuw Resort midden in de natuur!

EuroParcs blijft zich uitbreiden en binnenkort opent er wel een heel bijzonder resort. Vanaf juli bent u namelijk van harte welkom op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug! Laat u inspireren door heuvels, bos, heide, zandverstuivingen en grasland, het resort ligt namelijk in het hart van één van Nederlands bekendste en grootste natuurgebieden. Daarmee ligt het vakantiepark in Maarn ook direct zeer centraal: gezien de geografische ligging nabij Utrecht in het midden van het land mag met recht gesproken worden van een vliedend middelpunt van vakantievierend Nederland.  Ook al omdat de directe omgeving van EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug meer biedt dan alleen maar mooie natuur in vaste vorm: ze biedt ook veel vermaak in vloeiende vorm, want de in de regio bekende waterplas Bosbad Henschotermeer ligt naast het vakantiepark. Voor meer informatie kunt u hier kijken. Tot snel!

Woningen gezien in de aflevering

Concept

Concept

Locatie: Resort de Utrechtse Heuvelrug
Hackfort Panorama

Hackfort Panorama

Locatie: Resort de Utrechtse Heuvelrug
More Nature

More Nature

Locatie: Resort Kaatsheuvel
Pavillon Delice

Pavillon Delice

Locatie: Resort Limburg
Bekijk alles