Partners

EuroParcs
Informeren en inspireren, verwonderen en verrassen. Dat is wat EuroParcs doet, elke dag weer, bij zijn eigenaren en gasten. Met meer dan 60 vakantieparken, verspreid over Nederland, Bonaire, Duitsland, België en Oostenrijk is EuroParcs inmiddels toonaangevend in Nederland en snel groeiend daarbuiten. Bij EuroParcs vind je verrassende vakantieparken met de grootste diversiteit aan locaties, verblijven, voorzieningen en faciliteiten.

EuroParcs Group is een oer-Nederlands familiebedrijf met het hoofdkantoor in Apeldoorn. De core business is de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan aan particuliere en zakelijke gasten. We zien het als onze taak om de aankoop van onze vakantiewoningen door particulieren en beleggers en het verhuur aan particuliere en zakelijke gasten een unieke zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Wij bieden een scala aan vakantieparken op de allermooiste locaties, midden in de natuur, in het bos, in de bergen, aan het water en dicht bij bruisende steden.

EuroParcs wil unieke vernieuwende vakantieparken en concepten aanbieden die voor alle mensen in de samenleving waardevol zijn. Het productaanbod, van glamping-tenten tot luxe villa’s, is daarom afgestemd op de wensen van verschillende doelgroepen. Van gezinnen met kinderen, oudere en jonge stellen tot mensen die graag alleen op vakantie gaan. Het hele jaar door zijn we iedere dag bezig om onze gasten verrassende service te verlenen die een gemiddeld hotel overstijgt.

Kortom, de vakantieresorts van EuroParcs bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een gezin met 4 kinderen, een weekendje weg voor jou en je partner of juist de hele familie; bij EuroParcs vermaak je je gegarandeerd!

Deze week in de uitzending

Woningen gezien in de aflevering

Tiny House

Tiny House

Locatie: EuroParcs Gulperberg
Solo retreat

Solo retreat

Locatie: EuroParcs Zuiderzee
Lodge de Montagne

Lodge de Montagne

Locatie: EuroParcs Gulperberg
WaterLodge

WaterLodge

Locatie: EuroParcs Zuiderzee
Bekijk alles