Partners

EuroParcs
Informeren en inspireren, verwonderen en verrassen. Dat is wat EuroParcs doet, elke dag weer, bij zijn eigenaren en gasten. Met meer dan 60 vakantieparken, verspreid over Nederland, Bonaire, Duitsland, België en Oostenrijk is EuroParcs inmiddels toonaangevend in Nederland en snel groeiend daarbuiten. Bij EuroParcs vind je verrassende vakantieparken met de grootste diversiteit aan locaties, verblijven, voorzieningen en faciliteiten.

EuroParcs Group is een oer-Nederlands familiebedrijf met het hoofdkantoor in Apeldoorn. De core business is de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan aan particuliere en zakelijke gasten. We zien het als onze taak om de aankoop van onze vakantiewoningen door particulieren en beleggers en het verhuur aan particuliere en zakelijke gasten een unieke zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Wij bieden een scala aan vakantieparken op de allermooiste locaties, midden in de natuur, in het bos, in de bergen, aan het water en dicht bij bruisende steden.

EuroParcs wil unieke vernieuwende vakantieparken en concepten aanbieden die voor alle mensen in de samenleving waardevol zijn. Het productaanbod, van glamping-tenten tot luxe villa’s, is daarom afgestemd op de wensen van verschillende doelgroepen. Van gezinnen met kinderen, oudere en jonge stellen tot mensen die graag alleen op vakantie gaan. Het hele jaar door zijn we iedere dag bezig om onze gasten verrassende service te verlenen die een gemiddeld hotel overstijgt.

Kortom, de vakantieresorts van EuroParcs bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een gezin met 4 kinderen, een weekendje weg voor jou en je partner of juist de hele familie; bij EuroParcs vermaak je je gegarandeerd!

Deze week in de uitzending

Koert-Jan trekt de sportkleren uit de kast
LEES VERDER

Koert-Jan trekt de sportkleren uit de kast

Dit weekend een hele sportieve aflevering van House Vision. Koert-Jan ontmoet namelijk een stel dat niet graag stil zit, en dus ook op vakantie constant aan het sporten zijn. Gelukkig is er op en rondom het vakantiepark ontzettend veel te beleven. Zo is er, op nog geen tien minuten afstand, een hele leuke manege voor de echte paardenliefhebbers. Daarnaast staat de omgeving bekend om haar rijke en natuurgebieden vol wandel- en fietspaden. Neem bijvoorbeeld de 8-kastelen route. Ben je een fan van geschiedenis en natuur? Dan zit je hier in de omgeving perfect. Dus neem je fiets of wandelschoenen mee en ga er een dagje tussen uit, in de natuur.

Om de dag goed af te sluiten heeft Koert nog een leuke verrassing voor zijn gasten, hij heeft namelijk geregeld dat Britt komt koken voor ze. Britt is bekend van instagram als @brittsbasis, en kookt altijd gezond. Wat wil je nog meer na een heerlijke sportieve dag? 

Wil je meer weten over EuroParcs de Achterhoek? Klik dan hier voor meer informatie!

 

 

Woningen gezien in de aflevering

Kranenburgh

Kranenburgh

Locatie: EuroParcs de Achterhoek
Watervilla Deluxe

Watervilla Deluxe

Locatie: EuroParcs IJsselmeer
Cube Elite

Cube Elite

Locatie: EuroParcs Maasduinen
Restyled Deluxe 6-pers

Restyled Deluxe 6-pers

Locatie: EuroParcs IJsselmeer
Bekijk alles