Vakantie tips

Nana's vakantie tips | Tip 5
LEES VERDER

Nana's vakantie tips | Tip 5

EuroParcs Bad Hoophuizen in Hulshorst

Met aan de ene kant het veluwe meer en aan de andere kant het veluwe landschap, vind je EuroParcs Bad Hoophuizen.

"Best of both worlds, zeg ik dan maar. Beter kun je het bijna niet treffen. Je stapt zo het strand op of je gaat de andere kant op en je rijd met 10 minuten al op de veluwe. Hoe geweldig!"

Niet alleen vind je in de omgeving uitgestrekte heidevelden, maar ook weelderige bossen, weidegebieden en wild. Onder andere bij de V.V.V. Nunspeet kun je wildspeurtochten boeken.

Verder is EuroParcs Bad Hoophuizen uitstekend voor watersporters. Op het park kun je surfen of zwemmen en het heeft zelfs een watersportcentrum om de hoek!

Mocht je toch buiten het park iets willen doen, ligt Walibi Holland op 23 minuten rijden afstand. Of neem een kijkje in de prachtige hanzestad Harderwijk.

 

Wil jij ook ontdekken waarom Nana dit zo'n geweldig park vind? Klik dan hier voor meer informatie over EuroParcs Bad Hoophuizen in Hulhorst.

 

Nana's vakantie tips | Tip 4
LEES VERDER

Nana's vakantie tips | Tip 4

EuroParcs de Zanding in Otterlo

Midden op de Veluwe vind je EuroParcs de Zanding. 

"Hoe vaak je hier ook komt, het blijft altijd bijzonder om te zien. De natuur, de dieren en zelfs de mensen. We staan gewoon midden op de Veluwe!"

Trek je wandelschoenen aan of pak je fiets en verken de Veluwe. Tijdens je verblijf op EuroParcs de Zanding ben je omringt door natuur. Maar natuurlijk zal niet het enige zijn wat je tegenkomt tijdens je tocht.

Vlakbij zit namelijk het Kröller Müller musuem met de op één na grootste Van Gogh collectie ter wereld!

Nana is dol op de zandverstuiving, die ook wel de 'Sahara van de lage landen' word genoemd. Met 20 minuten rijden ben je er al. 

Op het park zelf is ook heel veel te beleven zoals, animatie voor de kinderen, allerlei activiteiten voor jong en oud en je kunt genieten van het strand op het terrein, het zwembad of de heerlijke wellness.

 

Wil jij ontdekken waarom Nana dit zo'n geweldig park vind? Klik dan hier voor meer informatie over EuroParcs de Zanding in Otterlo.

 

Nana's vakantie tips | Tip 3
LEES VERDER

Nana's vakantie tips | Tip 3

EuroParcs Poort van Zeeland in Zeeland

Op het mooie natuureiland Voorne-Putten, tegen natuurreservaat Voornes Duin aan, ligt EuroParcs Poort van Zeeland.

"Ik ben gek op het strand en de zee. En waar vind je dat beter als in zeeland? De naam zegt het eigenlijk al hé. Ik kom hier tot rust, maar kan ook leuke en actieve activiteiten beleven."

Je kunt net als Nana heerlijk struinen door de duinen, moerassen en duinmeertjes waar je even tot rust kunt komen. Of een lekker dagje strand aan de Haringvliet.

Dankzij de strategische ligging aan het Haringvliet speelde Hellevoetsluis een belangrijke rol in de geschiedenis. Behalve moderne jachthavens, Droogdok Jan Blanken en het Nationaal Brandweermuseum vind je er ook verdedigingswerken waar je even een stapje terug doet in de tijd. 

Uiteraard is er rondom het park ook genoeg te beleven. Zoals het sprookjespark de Efteling om een uur afstand of de prachtige stad Rotterdam op 40 minutenafstand met de auto. 

 

Wil jij ontdekken waarom Nana dit zo'n geweldig park vind? Klik dan hier voor meer informatie over EuroParcs Poort van Zeeland.

Nana's vakantie tips | Tip 2
LEES VERDER

Nana's vakantie tips | Tip 2

EuroParcs Brunssummerheide in Zuid-Limburg

Tussen de prachtige heuvelachtige heidelandschap ligt EuroParcs Brunssummerheide.

"Je loopt vanuit je woning zo de prachtige natuur in, of je pakt de fiets en je bent binnen een kwartier in Duitsland. Dat is toch geweldig!"

EuroParcs Brunssummerheide is omringt door de prachtige natuur. Je vind hier loofbossen, naaldbossen, heidevelden en zandvlaktes. De schapen die hier lopen, zorgen ervoor dat het natuurgebied er altijd op en top uitziet.

Nana kan enorm genieten van de natuur. Maar ze vind het ook heerlijk om even de stad op te zoeken om een gezellig terrasje te pakken of om een winkeltje te bekijken.

Zo kun je tijdens je verblijf op dit mooie park natuurlijk ook leuke steden in de buurt opzoeken. Zo heb je Aken, Heerlen en Maastricht dichtbij zitten om er even lekker tussenuit te gaan.

 

Wil jij ook ontdekken waarom Nana dit zo'n geweldig park vind? Klik dan hier voor meer informatie over het EuroParcs in Zuid-Limburg.

Test
LEES VERDER

Nana's vakantie tips | Tip 1

EuroParcs Zuiderzee in Flevloland

Langs het prachtige veluwemeer ligt het vakantiepark de Zuiderzee. 

"EuroParcs Zuiderzee staat bekent om de uitgebreide activitetien die je hier kunt beleven. Maar ik kom ook speciaal voor alle leuke hanzesteden er omheen. Die zijn zo prachtig, dat mag je niet missen."

Nana is dol op het strand en de zee, maar uiteraard vind ze het ook super leuk om zo af en toe wat actiefs te doen. Dan zit zij op dit vakantiepark helemaal goed. Ze kan hier lekker zwemmen in het meer, een bootje huren om te varen of zelfs een watersport beoefenen zoals zeilen. Als ze even wilt bij komen van al dat activieve gedoe, kan ze een lekker drankje pakken bij het restaurantje aan het water. 

Ook is Nana dol op fietsen. Langs EuroParcs Zuiderzee heb je prachtige wandel en fietsroutes die door het landschap van Flevoland gaan. Zo kom je langs prachtige polders en bosgebieden. Tijdens deze prachtige tocht kom je ook langs een hanzestad waar je even tot rust kan komen. 

Wil jij ontdekken waarom Nana dit zo'n geweldig park vind? klik dan hier om meer te ontdekken over dit bijzonder EuroParcs in Flevoland. 

Woningen gezien in de aflevering

Dijkvilla

Dijkvilla

Locatie: EuroParcs Zuiderzee
Pavilion l'etage

Pavilion l'etage

Locatie: EuroParcs Reestervallei
L-Cube Premium

L-Cube Premium

Locatie: EuroParcs Bad Hulckesteijn
Silvanus

Silvanus

Locatie: EuroParcs Kohnenhof - Luxemburg
Bekijk alles