Nana's vakantie tips | Tip 1

EuroParcs Zuiderzee in Flevloland

Langs het prachtige veluwemeer ligt het vakantiepark de Zuiderzee. 

"EuroParcs Zuiderzee staat bekent om de uitgebreide activitetien die je hier kunt beleven. Maar ik kom ook speciaal voor alle leuke hanzesteden er omheen. Die zijn zo prachtig, dat mag je niet missen."

Nana is dol op het strand en de zee, maar uiteraard vind ze het ook super leuk om zo af en toe wat actiefs te doen. Dan zit zij op dit vakantiepark helemaal goed. Ze kan hier lekker zwemmen in het meer, een bootje huren om te varen of zelfs een watersport beoefenen zoals zeilen. Als ze even wilt bij komen van al dat activieve gedoe, kan ze een lekker drankje pakken bij het restaurantje aan het water. 

Ook is Nana dol op fietsen. Langs EuroParcs Zuiderzee heb je prachtige wandel en fietsroutes die door het landschap van Flevoland gaan. Zo kom je langs prachtige polders en bosgebieden. Tijdens deze prachtige tocht kom je ook langs een hanzestad waar je even tot rust kan komen. 

Wil jij ontdekken waarom Nana dit zo'n geweldig park vind? klik dan hier om meer te ontdekken over dit bijzonder EuroParcs in Flevoland. 

Woningen gezien in de aflevering

Dijkvilla

Dijkvilla

Locatie: EuroParcs Zuiderzee
Pavilion l'etage

Pavilion l'etage

Locatie: EuroParcs Reestervallei
L-Cube Premium

L-Cube Premium

Locatie: EuroParcs Bad Hulckesteijn
Silvanus

Silvanus

Locatie: EuroParcs Kohnenhof - Luxemburg
Bekijk alles