RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Deze week in de uitzending

Dit weekend in de uitzending!
LEES VERDER

Dit weekend in de uitzending!

Deze week zetten we alle Europarcs Resorts in het zonnetje. Bekijk welk Resort het beste bij jouw en je gezin past. Ook heeft Nana deze week een glamoureuze fotoshoot bij EuroParcs Veluwemeer.

Alle resorts liggen op een a-locaties. Ook liggen vele leuke activiteiten voor het gezin of met zen tweetjes in de buurt van het park. Of geniet lekker op het vakantiepark van je vakantie. De resorts hebben een breed aanbod van restaurants tot zwembaden en van indoor en outdoor speeltuinen tot kinderboerderijen. Neem nou bijvoorbeeld het vakantiepark waar Nana vandaag haar fotoshoot heeft. Resort Veluwemeer ligt met haar prachtige zandstrand direct aan het heerlijke water van het Veluwemeer.

En zo heeft ieder vakantiepark haar eigen speciale achtertuin of strand. 
Of de zalige Limburgse heuvels bij Resort Brunssummerheide bieden je niet alleen panoramische vergezichten tijdens een wandeling of fietstocht, maar hier reikt je blik op de horizon nog veel verder. Want een kijkje in de achtertuin van dit resort kan maar zo betekenen dat je een dagje naar Duitsland gaat of België bezoekt!

Of neem bijvoorbeeld Resort Poort van Amsterdam. Je vaart hier zo vanuit de luxe jachthaven direct het schitterende water van het Markermeer op, maar in de achtertuin liggen de beroemde Noord Hollandse polders met de oude zeedijken die je meevoeren naar een van die historische vissersplaatsen.

Bij Resort Poort van Zeeland kan je tot rust komen bij de zee of trek je een dag dwars door de achtertuin. Hier vind je ontelbaar veel natuurgebieden. Ga flamingo’s kijken! Of wil je toch liever een dagje watersporten? Zeeland heeft het allemaal!

Ook heeft Europarcs een Resort op Bonaire met prachtige vakantieappartementen. Geniet hier van de tropische temperaturen en het azuurblauwe water. Ook is er op dit resort een zwembad met echt strandzand en met een poolbar met verschillende hapjes en drankjes. Ook dat biedt Europarcs. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk alle prachtige locaties maar eens hier en ontdek zelf waar jouw hart het snelst bij gaat kloppen! 

 

Fotoshoot Nana!
LEES VERDER

Fotoshoot Nana!

Er zijn prachtige foto's gemaakt van Nana door fotograaf Aletta! Daarnaast is alle prachtige kleding van de winkel IVY Fashion!

Bekijk hier alle foto's!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woningen gezien in de aflevering

Pavillon Delice

Pavillon Delice

Locatie: Resort Veluwemeer
Hackfort Splitlevel

Hackfort Splitlevel

Locatie: EuroParcs Resort Poort van Zeeland
Boslodge

Boslodge

Locatie: Resort de Wije Werelt
Pavillon Delice

Pavillon Delice

Locatie: Resort Limburg
Bekijk alles