RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Deze week in de uitzending

Nana bezoekt ook EuroParcs Resort Limburg
LEES VERDER

Nana bezoekt EuroParcs Resort Limburg

Nana is deze week in het smalste gedeelte van Nederland in de gemeente Echt-Susteren, grenzend aan zowel Duitsland als België. Hier vindt u Resort Limburg. Huur een fiets op het park en passeer maar liefst zes verschillende landschappen. Steek de grens over naar België met behulp van het pontje bij Berg aan de Maas en geniet bij onze zuiderburen van een heerlijk pintje. Bezoek het historische centrum van Susteren en neem een kijkje in de oudste basiliek van Nederland of bekijk één van de mooiste en grootste kastelen van het land, kasteel Hoensbroek. Een omgeving waar genoeg te beleven en te doen is voor zowel jong als oud.

In Resort Limburg vindt u een zwemparadijs en een wellness center, een restaurant met lounge, een groot terras, een snackbar en feestzaal, een prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden. Kortom, een resort voor jong en oud!
Nana ontmoet het Antwerpse stel Kirstin en Filip, die van plan zijn in deze rustige, groene omgeving af en toe kunnen ontvluchten uit hun drukke bestaan. Nana showt de prachtige, bijzonder lichte en ruime vakwerkwoning Daelenbroeck, die direct aan de recreatievijver ligt.

Nana bezoekt EuroParcs Resort Brunssummerheide
LEES VERDER

Nana bezoekt EuroParcs Resort Brunssummerheide

EuroParcs Resort Brunssummerheide ligt in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een toplocatie. Dit heerlijke en rustige vakantiepark biedt u door de gunstige ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken, maar ook om even een kijkje te gaan nemen bij onze buren in Duitsland en België. Vlakbij ligt de Golfbaan Brunssummerheide, een 45-holes baan, gelegen op een geaccidenteerd terrein tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en Schinveldse bossen. Voor de wandelaar, fietser, trimmer, ruiter, langlaufer en recreant is het een gebied waarin sport, natuurbeleving en rust uitstekend samengaan. De plaatsen Aken, Luik en het gezellige Maastricht liggen met de auto op 20 minuten rijafstand van het park.

Nana ontmoet haar gasten Daniel en Denise in de vroege ochtend in het mooie Limburgse plaatsje Epen bij Schaapskooi Mergelland. Ze neemt haar gasten mee op pad met schaapsherder Ger. Midden in de natuur maken Nana, Daniel en Denise kennis met wel meer dan 300 schapen. Schaapskooi Mergelland beheert de kuddes op de Brunssumerheide en st. Pietersberg. Ze hebben drie soorten schapen namelijk: Mergellanders, Schonebekers en Suffolks. Door de herders en natuurlijk niet te vergeten de hard werkende honden worden deze schapen met liefde gehoed. Na deze bijzondere ontmoeting gaat Nana mee naar de prachtige vakantiewoning waar Daniel en Denise in verblijven. De woning is geschikt voor 4 personen dus Daniel en Denise hebben lekker de ruimte, ook beschikt de woning over een prachtig terras waar ze van het lekkere weer kunnen genieten

Woningen gezien in de aflevering

Mystique

Mystique

Locatie: Resort Brunssummerheide
Daelenbroeck

Daelenbroeck

Locatie: Resort Limburg
Hackfort

Hackfort

Locatie: Resort Zuiderzee
Hackfort Gris

Hackfort Gris

Locatie: Resort Zuiderzee
Bekijk alles