Deze week in de uitzending

Nana laat zich betoveren in Maasduinen!
LEES VERDER

Nana laat zich betoveren in Maasduinen!

EuroParcs Maasduinen is een intiem vakantiepark dat ligt tegen de flanken van het glooiende Limburgse landschap net onder Venlo. Dit gebied tussen de weldadige stroming van de Maas aan de ene kant en aan de andere kant wandel je zo het Brachter wald in. Op een steenworp afstand van de Nederlands-Duitse grens en omringd door groene bossen ligt EuroParcs Maasduinen. Hier voel je je één met de natuur. Niet alleen ligt het park aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen, je vakantiehuis staat ook direct aan één van de kleine meren of tussen de hoge bomen. Het park beschikt over een overdekt zwembad en een fijn restaurant waar je bourgondisch kunt genieten. Dit is dé plek om heerlijk bij te komen. Het is vooral de idyllische ligging die EuroParcs Maasduinen zo bijzonder maakt. Waar je ook kijkt, je wordt omringd door puur natuur. Tijdens een wandeling door het bos heb je niet eens in de gaten dat je opeens voet op Duitse bodem zet. En hadden we al gezegd dat je ook in je vakantiehuis het gevoel hebt dat je midden in de natuur verblijft? Je vakantiehuis op EuroParcs Maasduinen ligt namelijk óf verscholen in het groen óf pal aan het water! Daarnaast beschikt het park over tiny houses

 

Nana gaat op bezoek bij een gezellig familie die aan het relaxen is van hun vakantie op EuroParcs Maasduinen in een prachtige villa. De familie die Nana bezoekt is aan het genieten in de Cube Magnifique voor 10 personen klik hier voor meer informatie.

 


 

Meer informatie over EuroParcs

Meer weten over vakantie vieren op een EuroParc? Kijk dan hier. 
Adres: Maalbekerweg 25, 5951 NS Belfeld

Vroegboekkorting!
LEES VERDER

Vroegboek Zomervakantie!

Zomervakantie met 30% vroegboekkorting?

Je hebt ’t gevonden

De vroegboekweken van EuroParcs zijn weer begonnen! Ben jij een échte vroege vogel met het boeken van je vakantie en weet je eigenlijk al dat je deze zomervakantie naar EuroParcs gaat?
Dan is dit je kans om je zomervakantie met tijdelijk tot 30% korting te boeken, want dit is de hoogste korting die je voor de zomervakantie gaat krijgen!

Voor iedereen een heerlijke zomervakantie

Neem een duik in het zwembad, maak prachtige wandelingen in de omgeving en kom daarna tot rust in je comfortabele vakantiewoning. Van knusse Tiny Houses tot luxe chalets en van vakantieparken aan de Zeeuwse kust tot in de Oostenrijkse Alpen. Of je nu op zoek bent naar je zomervakantie met de kinderen, je partner of vrienden, je hebt 't gevonden bij EuroParcs.

Klik hier om het aanbod te bekijken!

Woningen gezien in de aflevering

Pavilion l'etage

Pavilion l'etage

Locatie: EuroParcs Reestervallei
Silvanus

Silvanus

Locatie: EuroParcs Kohnenhof - Luxemburg
Edelweiss

Edelweiss

Locatie: EuroParcs Pressegger See
Wulfenia

Wulfenia

Locatie: EuroParcs Pressegger See
Bekijk alles