RTLXL
Iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Deze week in de uitzending

Een sprookjesachtig begin van een gloednieuw seizoen!
LEES VERDER

Een sprookjesachtig begin van een gloednieuw seizoen!

Op steenworp afstand van de Efteling is een splinternieuw vakantiepark gerealiseerd: EuroParcs Resort Kaatsheuvel. Dit is de plek waar Nana en Koert dit weekend te vinden zijn. Dankzij de sprookjesachtige bouwstijl is de magische sfeer voelbaar door het hele resort. Nana en Koert kijken hun ogen uit terwijl ze de allereerste nieuwe vakantiewoningen van binnen en buiten bekijken: type Eco Velthorst.

Een nieuw resort betekent natuurlijk ook: nieuwe plekken en nieuwe activiteiten ontdekken. Naast de Efteling zijn er namelijk nog talloze andere leuke plaatsen in de omgeving te vinden. Zo zijn steden als Tilburg en Breda ontzettend populair en echte aanraders voor een dagje weg. Ons presentatieduo zoekt het echter iets oosterlijker en gaat daarom de Brabantse gezelligheid opzoeken in Den Bosch! Kijk mee hoe Koert, samen met stadsgids Gerard, een bezoekje brengt aan de Sint-Janskathedraal. Een prachtig stukje cultuur in de stad die ook wel bekend staat Oeteldonk tijdens de carnaval. Wilt u meer informatie over deze bijzondere kathedraal? Kijk dan eens hier.

Terwijl Koert druk bezig is de geschiedenis van de stad te ontdekken volgt Nana haar eigen interesses. Natuurlijk hebben we het dan over bourgondisch genieten! Wie Brabant zegt, moet dan ook worstenbroodje zeggen. Nana gaat daarom een lesje 'worstenbroodjes bakken' volgen bij Yvonne. Zal het haar lukken om echte 'Brabantsche Worstenbroodjes' te maken? Bent u zelf ook zo'n fan van deze keilekkere verwennerij? Kijk dan eens op de website van Brabantsche Worstenbroodjes.

Tot slot is House Vision niet compleet zonder een bezoekje aan een prachtig natuurgebied. Nana geniet samen met boswachter Irma van het mooiste panorama van Brabant. Een plek in Nederland met een heus woestijnklimaat dat gepaard gaat met wilde zandverstuivingen. We hebben het namelijk over Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen! Heerlijk om even uit te waaien.

Geniet mee en laat het kind in u naar boven komen tijdens de aftrap van het gloednieuwe seizoen van House Vision.


 

Informatie en open dagen

Meer weten over de koop van een woning op Resort Kaatsheuvel? Kijk dan hier.

U bent van harte welkom op de open dagen op zaterdag 29 februari en zondag 01 maart aanstaande van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres: Van Haestrechtstraat 24, 5171 RC Kaatsheuvel. Meer informatie? Kijk dan hier.

Wilt u uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u besluit een recreatiewoning bij EuroParcs te kopen? Kijk dan hier.

EuroParcs Resort Kaatsheuvel!
LEES VERDER

EuroParcs Resort Kaatsheuvel!

Maak kennis met EuroParcs Resort Kaatsheuvel. Een nieuw vakantiepark op steenworp afstand van de Efteling. Resort Kaatsheuvel beschikt over alle denkbare faciliteiten voor jong en oud.

Resort Kaatsheuvel staat door zijn ligging aan bos, heide, duinen én De Efteling voor veelzijdigheid. U hebt hier de keuze om te kiezen voor de reuring van het attractiepark of de rust van onder meer de heide op Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Niet alleen de omgeving maar ook het resort zelf is zeer aansprekend te noemen met onder meer een buitenzwembad en een overdekt zwembad. Verder is het resort verrijkt met sportvelden, een minigolfbaan, speeltuinen en zeer uitgebreide horeca die bestaat uit onder andere een gezellig familierestaurant bestaat. Benieuwd naar een visuele impressie van Resort Kaatsheuvel? Klik dan hier!

Mocht u interesse hebben in de aankoop van uw eigen vakantiewoning op dit spookjesachtige Resort klik dan hier! 

 

Woningen gezien in de aflevering

Velthorst Wood

Velthorst Wood

Locatie: Resort De Wije Werelt
Pavillon Dakterras

Pavillon Dakterras

Locatie: Poort van Zeeland
Pavilon l' etage

Pavilion l'etage

Locatie: Resort Brunssummerheide
Velthorst Gris

Velthorst Gris

Locatie: Resort Limburg
Bekijk alles