RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Deze week in de uitzending

23 & 24 februari - Open dagen Resort de Wije Werelt.
LEES VERDER

Open dagen Resort de Wije Werelt - 23 & 24 februari

Wilt u de vakantiewoningen op Resort De Wije Werelt met eigen ogen komen bekijken?
U bent op 23 en 24 februari van harte welkom op Resort De Wije Werelt om verschillende vakantiewoningen te bezichtigen en inspiratie op te doen voor uw volgende vakantie. Tijdens de open dagen zijn er tal van activiteiten voor de kinderen en kun je met de boswachter een prachtige wandeltocht maken door het naastgelegen natuurgebied.
Ook kunt u dan een vakantie boeken op het resort met hoge kortingen. 

Adres: Arnhemseweg 100-102, 6731 BV Otterlo

  

Nana bezoekt EuroParcs Resort Brunssummerheide
LEES VERDER

Nana bezoekt EuroParcs Resort Brunssummerheide

EuroParcs Resort Brunssummerheide ligt in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een toplocatie. Dit heerlijke en rustige vakantiepark biedt u door de gunstige ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken, maar ook om even een kijkje te gaan nemen bij onze buren in Duitsland en België. Vlakbij ligt de Golfbaan Brunssummerheide, een 45-holes baan, gelegen op een geaccidenteerd terrein tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en Schinveldse bossen. Voor de wandelaar, fietser, trimmer, ruiter, langlaufer en recreant is het een gebied waarin sport, natuurbeleving en rust uitstekend samengaan. De plaatsen Aken, Luik en het gezellige Maastricht liggen met de auto op 20 minuten rijafstand van het park.

Nana ontmoet haar gasten Daniel en Denise in de vroege ochtend in het mooie Limburgse plaatsje Epen bij Schaapskooi Mergelland. Ze neemt haar gasten mee op pad met schaapsherder Ger. Midden in de natuur maken Nana, Daniel en Denise kennis met wel meer dan 300 schapen. Schaapskooi Mergelland beheert de kuddes op de Brunssumerheide en st. Pietersberg. Ze hebben drie soorten schapen namelijk: Mergellanders, Schonebekers en Suffolks. Door de herders en natuurlijk niet te vergeten de hard werkende honden worden deze schapen met liefde gehoed. Na deze bijzondere ontmoeting gaat Nana mee naar de prachtige vakantiewoning waar Daniel en Denise in verblijven. De woning is geschikt voor 4 personen dus Daniel en Denise hebben lekker de ruimte, ook beschikt de woning over een prachtig terras waar ze van het lekkere weer kunnen genieten

Woningen gezien in de aflevering

Mystique

Mystique

Locatie: Resort Brunssummerheide
Vision

Vision

Locatie: Resort Zuiderzee
Villa

Villa

Locatie: Resort de Wije Werelt
de Rijp

de Rijp

Locatie: Resort de Rijp
Bekijk alles