RTLXL
Iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Deze week

 

Een sprookjesachtig begin van een gloednieuw seizoen!
LEES VERDER

Een sprookjesachtig begin van een gloednieuw seizoen!

Op steenworp afstand van de Efteling is een splinternieuw vakantiepark gerealiseerd: EuroParcs Resort Kaatsheuvel. Dit is de plek waar Nana en Koert dit weekend te vinden zijn. Dankzij de sprookjesachtige bouwstijl is de magische sfeer voelbaar door het hele resort. Nana en Koert kijken hun ogen uit terwijl ze de allereerste nieuwe vakantiewoningen van binnen en buiten bekijken: type Eco Velthorst.

Een nieuw resort betekent natuurlijk ook: nieuwe plekken en nieuwe activiteiten ontdekken. Naast de Efteling zijn er namelijk nog talloze andere leuke plaatsen in de omgeving te vinden. Zo zijn steden als Tilburg en Breda ontzettend populair en echte aanraders voor een dagje weg. Ons presentatieduo zoekt het echter iets oosterlijker en gaat daarom de Brabantse gezelligheid opzoeken in Den Bosch! Kijk mee hoe Koert, samen met stadsgids Gerard, een bezoekje brengt aan de Sint-Janskathedraal. Een prachtig stukje cultuur in de stad die ook wel bekend staat Oeteldonk tijdens de carnaval. Wilt u meer informatie over deze bijzondere kathedraal? Kijk dan eens hier.

Terwijl Koert druk bezig is de geschiedenis van de stad te ontdekken volgt Nana haar eigen interesses. Natuurlijk hebben we het dan over bourgondisch genieten! Wie Brabant zegt, moet dan ook worstenbroodje zeggen. Nana gaat daarom een lesje 'worstenbroodjes bakken' volgen bij Yvonne. Zal het haar lukken om echte 'Brabantsche Worstenbroodjes' te maken? Bent u zelf ook zo'n fan van deze keilekkere verwennerij? Kijk dan eens op de website van Brabantsche Worstenbroodjes.

Tot slot is House Vision niet compleet zonder een bezoekje aan een prachtig natuurgebied. Nana geniet samen met boswachter Irma van het mooiste panorama van Brabant. Een plek in Nederland met een heus woestijnklimaat dat gepaard gaat met wilde zandverstuivingen. We hebben het namelijk over Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen! Heerlijk om even uit te waaien.

Geniet mee en laat het kind in u naar boven komen tijdens de aftrap van het gloednieuwe seizoen van House Vision.


 

Informatie en open dagen

Meer weten over de koop van een woning op Resort Kaatsheuvel? Kijk dan hier.

U bent van harte welkom op de open dagen op zaterdag 29 februari en zondag 01 maart aanstaande van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres: Van Haestrechtstraat 24, 5171 RC Kaatsheuvel. Meer informatie? Kijk dan hier.

Wilt u uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u besluit een recreatiewoning bij EuroParcs te kopen? Kijk dan hier.

EuroParcs Resort Kaatsheuvel!
LEES VERDER

EuroParcs Resort Kaatsheuvel!

Maak kennis met EuroParcs Resort Kaatsheuvel. Een nieuw vakantiepark op steenworp afstand van de Efteling. Resort Kaatsheuvel beschikt over alle denkbare faciliteiten voor jong en oud.

Resort Kaatsheuvel staat door zijn ligging aan bos, heide, duinen én De Efteling voor veelzijdigheid. U hebt hier de keuze om te kiezen voor de reuring van het attractiepark of de rust van onder meer de heide op Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Niet alleen de omgeving maar ook het resort zelf is zeer aansprekend te noemen met onder meer een buitenzwembad en een overdekt zwembad. Verder is het resort verrijkt met sportvelden, een minigolfbaan, speeltuinen en zeer uitgebreide horeca die bestaat uit onder andere een gezellig familierestaurant bestaat. Benieuwd naar een visuele impressie van Resort Kaatsheuvel? Klik dan hier!

Mocht u interesse hebben in de aankoop van uw eigen vakantiewoning op dit spookjesachtige Resort klik dan hier! 

 

Nana bezoekt EuroParcs Resort Zuiderzee!
LEES VERDER

Nana bezoekt EuroParcs Resort Zuiderzee!

In EuroParcs Resort Zuiderzee bekijkt Nana met Anne-miek en Henry de nieuwste Ecovilla’s van EuroParcs. Het resort ligt aan het Veluwemeer en heeft een ruim zandstrand van een kilometer lang. Ook hier vind je niet alleen een in- & outdoor speeltuin voor de kinderen en een animatieteam maar ook een zwembad met wellnesscentrum voor de vermoeide ouders. Ook is er een jachthaven met bootverhuur.

De gloednieuwe Ecovilla is geschikt voor 10 personen en heeft 5 slaapkamers dus geen gebrek aan ruimte! Met een tweede terras aan het water kom je echt tot rust.
 
Om de nieuwe Ecovilla in Resort Zuiderzee nog gezelliger te maken ging Nana bloemen plukken bij Hanneke’s Pluktuin in de Flevopolder. Waar kan je zelf een veldboeket samenstellen uit de prachtige bloemenzee en ondertussen kan genieten van de frisse lucht. Groene vingers zijn geen vereiste wel creativiteit! Kijk voor meer informatie over Hanneke's Pluktuin hier. 
Nana bezoekt EuroParcs Resort de Wije Werelt!
LEES VERDER

Nana bezoekt EuroParcs Resort de Wije Werelt!

Deze week gaat Nana op bezoek bij EuroParcs Resort De Wije werelt in Otterlo

Resort De Wije Werelt ligt naast het Nationaal park De Hoge Veluwe. Vanaf het park loop of fiets je zo de bossen in en kom je tot rust tussen al het groen. Op loopafstand ligt een prachtige zandverstuiving het Mosselsche Zand. Je kan ook zo tussen de bomen door ineens een hert of een wild zwijn spotten. Kinderen zullen zich hier zeker niet vervelen want, het resort heeft een zwembad, een Veluwse kinderboerderij, een uitdagende speeltuin en zelfs een kindertheater. Ook vind je hier de ‘Houtzagerij', een familierestaurant en een indoor speeltuin waar je kind lekker kan spelen en jezelf even tot rust kan komen en genieten van de ruime rustige Veluwe. 

Op het resort neemt Nana een kijkje met Carina en Wouter en hun hond Barney in de ruime Boslodge. Zij willen graag een vakantiewoning waar je echt kan ontsnappen aan het dagelijks leven en de rust terug kan vinden. Nou is niet alleen de Veluwe perfect daarvoor maar ook zeker de Boslogde van Europarcs. De Boslodge is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en een moderne keuken met een mooie ruime woonkamer.

Ook gaat Nana naar het Sprookjesachtige Paleis Het Loo in Apeldoorn. Waar je de koninklijke stallen kunt bezoeken en waar je bijna zelf een lid van de koninklijke familie waant in de magische tuinen. Paleis het Loo is zeker ook geschikt voor kinderen het heeft een familie speurroute, een speelpaleis en ook een aangepaste high tea voor kinderen met zoete en hartige lekkernijen. In september staat Paleis het Loo in het teken van de tuinmaand. Elke donderdag en vrijdag zijn er extra tuinactiviteiten. Kijk hier voor meer informatie! 

 

Woningen gezien in de aflevering

Velthorst Wood

Velthorst Wood

Locatie: Resort De Wije Werelt
Pavillon Dakterras

Pavillon Dakterras

Locatie: Poort van Zeeland
Pavilon l' etage

Pavilion l'etage

Locatie: Resort Brunssummerheide
Velthorst Gris

Velthorst Gris

Locatie: Resort Limburg
Bekijk alles