Deze week

 

Nana gaat helemaal skeef
LEES VERDER

Nana gaat helemaal skeef

Nana gaat op bezoek bij een gezin die berblijft op EuroParcs Buitenhuizen. Dit park ligt midden in het recreatiegebied Spaarnwoude. Niet alleen is er een golfbaan en een jachthaven naast de deur, maar ook de binnenstad van Amsterdam bevindt zich op slechts 20 minuutjes afstand.

Deze plek staat garant voor een dynamische vakantie voor het hele gezin, en naast dat je leuke activiteiten kunt doen rondom het park... kun je op het park ook heel veel leuke en actieve activiteiten doen, alleen of met je gezin.

Nana en het gezin gaan helemaal skeef tijdens een actieve sport, namelijk waterskieën. Of Nana dit gaat lukken, kun je zien in deze aflevering van House Vision. 

Koert-Jan word bevlogen bij de orchideeën hoeve
LEES VERDER

Koert-Jan word bevlogen bij de orchideeën hoeve

Koert Jan is vandaag in het gebied van de Randmeren...op het waterrijke Europarcs Zuiderzee. Dit vakantiepark met haar fantastische ligging aan het heerlijke water van het Veluwemeer is een echt Familiepark! Elke activiteit die jij je kunt bedenken kun je vinden op of rondom dit park.

Maar dit park is ook ideaal als je even tot rust wilt komen, in een prachtige groene omgeving met mooie wateren. Je kunt een lekker tarrasje pakken of je kunt een lekkere wandeling maken langs het veluwe meer. 

Koert-Jan gaat langs een orchideeën hoeve die omgetoverd is tot een droomtuin. Overal waar je kijkt zie je bossen vol met prachtige orchideeën, maar dat is niet het enige wat je op deze plek kunt vinden...

 

Ben jij ook nieuwsgierig naar een vakantie op EuroParcs Zuiderzee? Klik dan hier en kijk voor meer informatie op de website.

 

Woningen gezien in de aflevering

Bekijk alles