RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Deze week

 

Voorraadkrant Resort de Achterhoek!
LEES VERDER

Voorraadkrant Resort de Achterhoek!

Verscholen in de bossen in de Achterhoek ligt Resort De Achterhoek.
Op dit resort kunt u nu tegen aantrekkelijke prijzen eigenaar worden van een prachtige recreatiewoning. 
In de speciale editie van de voorraadkrant staan aantrekkelijk geprijsde recreatiewoningenvoor!

Kijk hier voor meer informatie! 

Tim bezoekt EuroParcs Resort de Rijp
LEES VERDER

Tim bezoekt EuroParcs Resort de Rijp

Tim bezoekt deze week EuroParcs Resort de Rijp. Het resort ligt vlakbij het pittoreske dorpje de Rijp. Vroeger bekend om de haringvisserij en de walvisvaart, tegenwoordig nog bekender door het bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima tijdens Koninginnedag 2013. In en rondom het park valt er genoeg te zien en te beleven. In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd op het park. Voor de jongste kinderen is er de Beau en Bloem funclub. Kom tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen. Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd.

Geniet van de twinkeling in het water van het in 1824 gegraven Noord-Hollands kanaal en ontspan in Resort de Rijp. Een resort dat u  landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water biedt. Tim maakt in de ochtend een kanotocht door de omgeving van  7 kilometer door de Eilandspolder.

Na de kanotocht heeft Tim een afspraak met Patrick en Kimberely om een bijzondere woning te bekijken. Patrick en Kimberely zijn op zoek naar een woning waar ze met de hele familie kunnen genieten. Tim laat ze Hackfort L’Etage zien, een woning voor 10 personen. De woning heeft 5 ruime slaapkamers, meerdere badkamers en een fantastische sauna. De woonkamer is royaal, prachtig ingericht en heeft dubbele terrasdeuren. De moderne open keuken is  van alle gemakken voorzien en ook de tuin beschikt over meerdere royale terrassen.

Nana bezoekt EuroParcs Resort de Achterhoek
LEES VERDER

Nana bezoekt EuroParcs Resort de Achterhoek

De provincie Gelderland telt maar liefst zes regio’s. Iedere regio heeft zijn eigen gebruiken en karakteristieken. Nana bezoekt deze week een streek waar u kunt genieten van de rust en de ruimte, een wonderschone natuur, een afwisselend landschap, kastelen en molens en van gezellige dorpen en steden. Wij zijn in de Achterhoek! Daar waar de sfeer gemoedelijk is en de mensen zeer vriendelijk zijn.

Die sfeer vindt u ook terug in EuroParcs Resort de Achterhoek. Het kindvriendelijke resort heeft een ruim aanbod aan vakantiewoningen, variërend van landelijk tot zeer luxe in steen uitgevoerde woningen. Spring in het binnenzwembad, laat de kinderen l hun gang gaan op de nieuwe interactieve speeltoestellen en strijd om de winst op de midgetgolfbaan. In de recreatievijver kunt u zwemmen en vissen en op de omringende grasveldjes gezellig picknicken. Een dagje eropuit? De omgeving biedt meer dan genoeg natuur en cultuur voor een afwisselende vakantie.

Nana heeft afgesproken met Inge en Caroline, twee business vrouwen. Ze hebben al een woning op het oog dus Nana neemt ze mee om deze woning te bezichtigen. De woning die de dames op het oog hebben is vakantiewoning type Chateau, deze prachtige stenen recreatiewoning is geschikt voor 6 personen en heeft een ruime woonkamer met openslaande terrasdeuren met een royaal aangelegde tuin. De dames zijn helemaal enthousiast over de woning, en vinden het een verantwoorde investering. Na de geslaagde bezichtiging bezoekt Nana de kwekerij van Eef Stel in Dalfsen. Deze kwekerij is een begrip binnen de culinaire wereld, en een echt familiebedrijf. Al vier generaties lang bewaakt de familie vol liefde, de smaak van de groene eetbare wereld!

 

Woningen gezien in de aflevering

Pavillon Lumiere Plus

Pavillon Lumiere Plus

Locatie: Resort de Rijp
Chateau

Chateau

Locatie: Resort de Achterhoek
Munt

Munt

Locatie: Resort Poort van Amsterdam
Hackfort

Hackfort

Locatie: Resort de Kempen
Bekijk alles