RTLXL
Iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

Deze week

 

Puzzelen in Enkhuizen!
LEES VERDER

Puzzelen in Enkhuizen..

..Tijdens een interactieve tour door de stad! Wie heeft de meeste punten?

Nana is in deze eerste aflevering van het seizoen te vinden op het zonnige Droompark Enkhuizer strand waar ze afgesproken heeft een met een vrolijk Belgisch gezin.

Vraag de gemiddelde vakantieganger wat hem aantrekt in Nederland en het antwoord is: natuur, water en knusse steden. 

Precies dat en meer heeft Droompark Enkhuizer Strand te bieden. Vlakbij historische stadjes als Enkhuizen en Hoorn ontwikkelt zich aan het IJsselmeer een natuurrijk gebied waarop uiterst moderne recreatiewoningen worden gebouwd. Elegante Beach Houses en lichte chalets, allemaal met comfort, licht en ruimte. Duurzaam en

onderhoudsvriendelijk gebouwd passen de vakantiewoningen perfect bij een eigentijdse wijze van vakantie vieren.

Nana houdt wel van een beetje competitie en gaat daarom samen met de jongsten van het gezin de strijd aan om de meeste vragen goed te hebben. Nu maar hopen dat het geen ruzie wordt thuis ..

Haal de ijzers maar uit het vet!
LEES VERDER

Haal de ijzers maar uit het vet..

..Want we kunnen schaatsen op het Veluwemeer! Althans, dat kon ..

Koert-Jan is in deze eerste aflevering van het seizoen te vinden op het volledig ondergesneeuwe Resort Zuiderzee waar hij een gezin ontmoet, op het ijs!

De ligging van Resort Zuiderzee is een attractie op zich. Direct gelegen aan het Veluwemeer, is dit resort onovertroffen wat betreft watersportmogelijkheden. Niet alleen vanwege het eigen grote strand dat u meteen in vakantiesfeer brengt, maar ook door de eigen jachthaven, waar u zowel uw eigen boot kunt aanleggen als een dagje een boot kunt huren met het gezin. 

Daarnaast biedt Resort Zuiderzee vele andere ontspanningsmogelijkheden, zowel in de buitenlucht als overdekt. Een binnen- en buitenzwembad, speeltuinen, sportvelden, midgetgolf, fiets-en skelterverhuur - op Resort Zuiderzee zijn de mogelijkheden oneindig. Dit maakt het resort, samen met de uiterst aantrekkelijke ligging aan het water, een zeer gewilde locatie in de zomer. Maar dus ook in de winter!

Na zo'n actieve dag is het natuurlijk heerlijk om het af te sluiten in een goed verwarmde vakantiewoning onder het genot van een spelletje. Maar of Koert de regels echt weet, dat is maar de vraag ..

Woningen gezien in de aflevering

Dijkvilla

Dijkvilla

Locatie: Resort Zuiderzee
Velthorst Gris

Velthorst Gris

Locatie: Resort Zuiderzee
Cube la Mer Premium Plus

Cube la Mer Premium Plus

Locatie: Droompark Maasduinen
Waterlodge

Waterlodge

Locatie: Droompark Marina Strandbad
Bekijk alles