Contact

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op.

 

Post- en bezoekadres

O-MEDIAHOUSE B.V.
Euregioweg 241
7532 SM Enschede
The Netherlands
+31 (0)53 461 71 08
KvK 55043445

 

Contactgegevens

info@o-mediahouse.com

 

Contactformulier HouseVision

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Uw bericht
* Verplichte velden

Deze week in de uitzending

Nieuw resort: poort van Maastricht
LEES VERDER

Nieuw resort: EuroParcs Resort Poort van Maastricht

Uniek gelegen in de Zuid-Limburgse heuvels én vlakbij Maastricht: EuroParcs Resort Poort van Maastricht in Berg en Terblijt biedt het beste van het landelijk en bourgondisch Zuid-Limburg. Dit familiepark biedt een kleinschalige- en exclusieve karakter: het bestaat uit slechts 57 lodges en recreatiewoningen. Die onderscheidende uitstraling wordt onderstreept door de vele faciliteiten voor jong en ouder en dan vooral het zwembad: dat is zowel een binnen- als buitenzwembad doordat het dak demontabel is.

De regio staat verder bekend om niet alleen de vele mooie fiets- en wandelpaden, maar er is ook zeer veel te zien en te doen qua historie en cultuur door de ligging nabij Maastricht, Valkenburg en Aken.  De nabijheid van Duitsland en België geeft een vakantie in Zuid-Limburg sowieso extra cachet. Zuid-Limburg heeft verder ook alles qua attractieparken, tropische zwembaden, winkelcentra en dierentuinen. 

Nana gaat het water op water fietsen...
LEES VERDER

Nana gaat het water op...

Nana heeft een nieuwe rage ontdekt, en wel een hele sportieve die haar al deels bekend is: fiets-suppen!
Vanaf het water ontdekt ze het prachtige polderlandschap van Noord-Holland, hier ontmoet Nana Jefferson en Shangla die verblijven op Droompark Spaarnwoude, een sportief jong stel dat hier is om te genieten van de rust in een moderne vakantiewoning met een enorm tuin direct aan een prachtige vijverpartij en in de omgeving is meer water te vinden: een wereld vol bloeiende weides, oude vissersdorpen en natuurlijk heel veel sloten, plassen, meren en prachtige kanalen. Maar ook het bruisende Amsterdam met haar geliefde terrassen langs de beroemde grachten, het historische Haarlem met de markt en prachtige winkelstraatjes.
Ook op het park zelf is veel water te vinden, de meeste woningen grenzen dan ook aan het water, zo ook de ruime 6 persoons L cube waarin Jefferson en Shangla verblijven.

Woningen gezien in de aflevering

Lodge Edelweiss

Lodge Edelweiss

Locatie: Resort Pressegger See
Lodge Enzian

Lodge Enzian

Locatie: Resort Pressegger See
Lodge Wulfenia

Lodge Wulfenia

Locatie: Resort Pressegger See
Alpina Lodge

Alpina Lodge

Locatie: Spa Resort Hermagor
Bekijk alles