Contact

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op.

 

Post- en bezoekadres

O-MEDIAHOUSE B.V.
Euregioweg 241
7532 SM Enschede
The Netherlands
+31 (0)53 461 71 08
KvK 55043445

 

Contactgegevens

info@o-mediahouse.com

 

Contactformulier HouseVision

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Uw bericht
* Verplichte velden

Deze week in de uitzending

'De Nationale Vakantieparken Test' en nog veel meer!
LEES VERDER

'De Nationale Vakantieparken Test' en nog veel meer!

Dit weekend zijn we er weer met een gloednieuwe aflevering!

In het glooiende landschap rondom EuroParcs Maasduinen vind je een pareltje aan de Maas genaamd: Arcen. Hier krijgt Nana een rondleiding door de prachtige kasteeltuinen onder leiding van Chantal. Zeker een aanrader als je hier in de buurt verblijft. Wil jij meer informatie? Kijk dan eens op de website.

Tussen het stroomgebied van de Limburgse Maas en de Duitse grens ligt een uniek landschap met waardevolle natuur. Hier vind je de zeldzame rivierduinen..natte graslanden en heide... en vriendelijk glooiende bossen tot aan de horizon. Een zijn met de natuur is dus 1 van de belangrijkste speerpunten van Droompark Maasduinen.. En met deze visie realiseert het vakantiepark een compleet nieuw eco gedeelte midden tussen de waterpartijen. En op deze plek gaat Nana een nieuwe vakantiewoning bekijken samen met Feddo en Rhonda.

Ondertussen is Koert-Jan op EuroParcs Kaatsheuvel. Hier gaat hij voor het eerst zijn gasten onderwerpen aan de Nationale Vakantieparken Test. Is een faciliteit geslaagd? Dan krijgt deze een unieke House Vision sticker.

Dit is echt een plek voor het hele gezin. Zodra je het vakantiepark op komt voel je direct al de vrolijke energie. Een plek waar sport en spel hand in hand gaan met genieten en ontspanning en vermaak. Het vakantiepark heeft een prachtig horecaplein met o.a. een a la cart restaurant en een uitgebreide snackbar. Met daaromheen de zwembaden met grote glijbanen, verschillende speelvelden, de minigolfbaan en een interactief voetbalveld. Hier zijn de muzikale vrienden Beau en Bloem nooit ver weg! En dat allemaal te midden van uitgestrekte natuurgebieden met eindeloze wandel- en fietsroutes…

Dit kon maar zo eens de plek worden waar Richard, samen met Gabriella en hun kinderen een prachtige nieuwe vakantiewoning gaan kopen!

Mis het dus niet, aankomende zaterdag bij RTL4!

Ben jij benieuwd naar de uitzending? Kijk dan hieronder alvast naar de eerste beelden.

Woningen gezien in de aflevering

Hackfort

Hackfort

Locatie: Poort van Zeeland
Cube Maximaal Premium Plus

Cube Maximaal Premium Plus

Locatie: Droompark Marina Strandbad
Hackfort Deluxe

Hackfort Deluxe

Locatie: Resort Limburg
L-Cube Plus

L-Cube Plus

Locatie: Droompark Bad Hulckesteijn
Bekijk alles