De resorts van EuroParcs

Van het Noord-Hollandse waterrijke landschap tot de Zuid-Limburgse heuvels: de resorts van EuroParcs hebben elk voor zich een unieke ligging. Niet alleen als het gaat om de landelijke en natuurrijke omgeving, maar ook de rijke geschiedenis die in de steden en dorpen in de omgeving naar voren komt. Zodoende geldt: uw privacy is gewaarborgd op elk van de parken, maar de gezelligheid van een stad is nooit ver weg.

EuroParcs heeft 15 Resorts verspreid over Nederland, België en Bonaire in eigendom: EuroParcs De Wije Werelt, Resort Zuiderzee, Resort De Kempen, Resort De Rijp, Resort De Biesbosch, Resort De Achterhoek, Resort Limburg, Resort Brunssummerheide, Resort Reestervallei, Resort Veluwemeer, Resort Poort van Amsterdam, Resort Ameland, Resort Poort van Zeeland, Resort Veluwemeer en Resort Bonaire. Elk van deze parken heeft een eigen unieke sfeer die versterkt wordt door de architectuur van de recreatiewoningen die aansluit bij de historie van de streek.EuroParcs verkoop

EuroParcs helpt u graag bij het vinden van een recreatiewoning. EuroParcs verkoop heeft op alle resorts een groot aanbod aan recreatiewoningen te koop staan. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe recreatiewoning te laten bouwen. De EuroParcs verkoop afdeling ontzorgd u van A tot Z, dat is pas zorgeloos genieten. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning bij EuroParcs verkoop? Bekijk dan het aanbod op de EuroParcs verkoop website.

Open dagen
U bent natuurlijk ook van harte welkom op de Europarcs resorts. Tijdens de open dagen kunt u de recreatiewoningen komen bekijken. Op de verkoop website van Europarcs kunt u de open dagen kalender bekijken.

Deze week in de uitzending

Een verborgen vakantie parel!
LEES VERDER

Een verborgen vakantie parel!

Koert-Jan ontdekt deze week de schoonheid van klein land, niet ver van Nederland, met adembenemend mooie natuur... Luxemburg! Dit nieuwe park, EuroParcs Kohnenhof, ligt verscholen in het bergachtige landschap van Luxemburg, recht aan de rivier ‘de Our’. Wie op dit park verblijft, kijkt alleen al zijn ogen uit bij het zien van de prachtige omgeving. Bos, riviertjes, rotsen en prachtige eeuwenoude stadjes, je kunt er uren naar kijken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de activiteiten die er in de omgeving te ondernemen zijn… 

Om deze nieuwe omgeving helemaal in hem op te nemen gaat Koert er eerst ter voet op uit, hij wandelt langs rustig stromende riviertjes, onder grote rotspartijen en door groene bossen die door de zon worden verlicht...een echt sprookje dus. Om het sprookje helemaal compleet te maken zet Koert zijn reis voort naar het pitoreske plaatsje Vianden. Hier ontmoet hij Steve die hem meeneemt naar boven! Daar bewonderen ze eerst het prachtige uitzicht waarna Koert een rondleiding krijgt in het ware kasteel Vianden. Misschien dat hij hier nog een ware ridder of jonkvrouw tegenkomt?... Er is in ieder geval genoeg te ondtekken op en rondom Europarcs Kohnenhof!

Woningen gezien in de aflevering

Dijkvilla

Dijkvilla

Locatie: EuroParcs Zuiderzee
Pavilion l'etage

Pavilion l'etage

Locatie: EuroParcs Reestervallei
L-Cube Premium

L-Cube Premium

Locatie: EuroParcs Bad Hulckesteijn
Silvanus

Silvanus

Locatie: EuroParcs Kohnenhof - Luxemburg
Bekijk alles