RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

De resorts van EuroParcs

Van het Noord-Hollandse waterrijke landschap tot de Zuid-Limburgse heuvels: de resorts van EuroParcs hebben elk voor zich een unieke ligging. Niet alleen als het gaat om de landelijke en natuurrijke omgeving, maar ook de rijke geschiedenis die in de steden en dorpen in de omgeving naar voren komt. Zodoende geldt: uw privacy is gewaarborgd op elk van de parken, maar de gezelligheid van een stad is nooit ver weg.

EuroParcs heeft 15 Resorts verspreid over Nederland, België en Bonaire in eigendom: EuroParcs De Wije Werelt, Resort Zuiderzee, Resort De Kempen, Resort De Rijp, Resort De Biesbosch, Resort De Achterhoek, Resort Limburg, Resort Brunssummerheide, Resort Reestervallei, Resort Veluwemeer, Resort Poort van Amsterdam, Resort Ameland, Resort Poort van Zeeland, Resort Veluwemeer en Resort Bonaire. Elk van deze parken heeft een eigen unieke sfeer die versterkt wordt door de architectuur van de recreatiewoningen die aansluit bij de historie van de streek.EuroParcs verkoop

EuroParcs helpt u graag bij het vinden van een recreatiewoning. EuroParcs verkoop heeft op alle resorts een groot aanbod aan recreatiewoningen te koop staan. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe recreatiewoning te laten bouwen. De EuroParcs verkoop afdeling ontzorgd u van A tot Z, dat is pas zorgeloos genieten. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning bij EuroParcs verkoop? Bekijk dan het aanbod op de EuroParcs verkoop website.

Open dagen
U bent natuurlijk ook van harte welkom op de Europarcs resorts. Tijdens de open dagen kunt u de recreatiewoningen komen bekijken. Op de verkoop website van Europarcs kunt u de open dagen kalender bekijken.

Deze week in de uitzending

Nana brengt een bezoek aan EuroParcs Resort Poort van Zeeland!
LEES VERDER

Nana brengt een bezoek aan EuroParcs Resort Poort van Zeeland!

Nana bezoekt deze week EuroParcs Resort Poort van Zeeland. Dit resort ligt direct aan het Haringvliet op het natuureiland Voorne-Putten, gelegen tegen de duinen van Voorne. Het duingebied wordt geroemd als één van de fraaiste natuurgebieden van Europa! Rust, ruimte en stilte zijn kenmerkend voor dit gebied. Maar ook als u van sporten, paardrijden op het strand, zeilen of duiken houdt,.... het kan hier allemaal. En houd uw oren en ogen open. Maar liefst driekwart van alle vogelsoorten die in Nederland broeden vindt u in de duinen van Voorne. Dichtbij het resort liggen de historische vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle.

Resort Poort van Zeeland biedt verschillende type accomodaties aan. Omdat zowel het interieur als het exterieur per vakantiewoning verschillend is, is elke woning uniek. Ze staan op een A-locatie in Hellevoetsluis. Naast de bijzondere en unieke ligging en de karakteristieke accomodaties, is het vakantiepark van allerlei faciliteiten voorzien. Op Resort Poort van Zeeland is onder meer het Adventure-Dome gevestigd. Een bezoek aan dit speelparadijs staat garant voor veel plezier voor de hele familie

Op het resort heeft Nana een afspraak gemaakt met Yvonne en Wim. Yvonne en Wim zijn op zoek naar een woning waar ze heerlijk samen van kunnen gaan genieten. Nana laat ze daarom vakantiewoning type Hackfort Gris zien! Deze vakantiewoning is geschikt voor 6 personen, beschikt over 3 slaapkamers en een luxe open keuken. De woning valt erg in de smaak bij Yvonne en Wim. Als Nana afscheid heeft genomen van Yvonne en Wim gaat ze op pad met stadsgids Nannie in Zierikzee!

Koert-Jan brengt een bezoek aan EuroParcs Resort de Biesbosch!
LEES VERDER

Koert-Jan brengt een bezoek aan EuroParcs Resort de Biesbosch!

Genieten van topfaciliteiten met om de hoek de oer-Hollandse Biesbosch en steden als Dordrecht en Rotterdam op korte afstand gelegen… Resort De Biesbosch biedt een totaalplaatje voor al haar gasten.

Resort De Biesbosch heeft een groot binnenzwembad met welnessfaciliteiten. Het binnenzwembad is onderverdeeld in een diep bad en een apart kinderbad met piratenschip. Vanuit het zwembad heb je een mooi uitzicht over het resort dat ook een buitenzwembad, een multifunctionele sportbaan en een grote speeltuin omvat. Ook is bij het resort een jachthaven gelegen, zodat je ook per boot naar het resort kunt komen. Dat is een aanrader, want Resort De Biesbosch ligt op het kruispunt van twee grote rivieren: het Hollands Diep en de Dordtse Kil. De overdekte faciliteiten van het resort bestaat verder uit een indoor speelparadijs en een sfeervolle horeca dat qua versieringen teruggrijpt naar het rijke Hollandse verleden. De Hollandse gevels aan de muur en de verwijzingen naar het maritieme verleden geven het restaurant extra cachet. Daarnaast beschikt het resort ook over een luxueuze snackbar.

Vanuit Resort De Biesbosch kun je met een boottocht één van de oudste Hollandse natuurgebieden ervaren, want de Hollandsche Biesbosch ligt om de hoek van het resort. Daarnaast is Dordrecht als oudste stad van Holland een aanrader. Hier is nog veel geschiedenis te zien uit niet alleen de zeventiende maar zelfs de zestiende eeuw. Wie meer houdt van moderniteit: het mondaine Rotterdam ligt op nog geen half uur van het resort!

Koert-Jan heeft een afspraak met Earl en Judith, dit leuke jonge stel is op zoek naar een vakantiewoning waar ze samen met hun familie en vrienden kunnen gaan genieten. Koert-Jan laat ze daarom vakantiewoning type Hackfort de Luxe zien, dit is een ontzettend ruime vakantiewoning, geschikt voor 6 personen, 3 slaapkamers en een schitterend design hoekkeuken. Nadat Koert-Jan afscheid heeft genomen van Earl en Judith waagt hij een sprong in het diepe… want hij gaat indoor Skydiven!

Woningen gezien in de aflevering

Velthorst Wood

Velthorst Wood

Locatie: Resort De Wije Werelt
Pavillon Dakterras

Pavillon Dakterras

Locatie: Poort van Zeeland
Pavilon l' etage

Pavilion l'etage

Locatie: Resort Brunssummerheide
Velthorst Gris

Velthorst Gris

Locatie: Resort Limburg
Bekijk alles