RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

De resorts van EuroParcs

Van het Noord-Hollandse waterrijke landschap tot de Zuid-Limburgse heuvels: de resorts van EuroParcs hebben elk voor zich een unieke ligging. Niet alleen als het gaat om de landelijke en natuurrijke omgeving, maar ook de rijke geschiedenis die in de steden en dorpen in de omgeving naar voren komt. Zodoende geldt: uw privacy is gewaarborgd op elk van de parken, maar de gezelligheid van een stad is nooit ver weg.

EuroParcs heeft 15 Resorts verspreid over Nederland, België en Bonaire in eigendom: EuroParcs De Wije Werelt, Resort Zuiderzee, Resort De Kempen, Resort De Rijp, Resort De Biesbosch, Resort De Achterhoek, Resort Limburg, Resort Brunssummerheide, Resort Reestervallei, Resort Veluwemeer, Resort Poort van Amsterdam, Resort Ameland, Resort Poort van Zeeland, Resort Veluwemeer en Resort Bonaire. Elk van deze parken heeft een eigen unieke sfeer die versterkt wordt door de architectuur van de recreatiewoningen die aansluit bij de historie van de streek.EuroParcs verkoop

EuroParcs helpt u graag bij het vinden van een recreatiewoning. EuroParcs verkoop heeft op alle resorts een groot aanbod aan recreatiewoningen te koop staan. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe recreatiewoning te laten bouwen. De EuroParcs verkoop afdeling ontzorgd u van A tot Z, dat is pas zorgeloos genieten. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning bij EuroParcs verkoop? Bekijk dan het aanbod op de EuroParcs verkoop website.

Open dagen
U bent natuurlijk ook van harte welkom op de Europarcs resorts. Tijdens de open dagen kunt u de recreatiewoningen komen bekijken. Op de verkoop website van Europarcs kunt u de open dagen kalender bekijken.

Deze week in de uitzending

Dit weekend in de uitzending!
LEES VERDER

Dit weekend in de uitzending!

Deze week zetten we alle Europarcs Resorts in het zonnetje. Bekijk welk Resort het beste bij jouw en je gezin past. Ook heeft Nana deze week een glamoureuze fotoshoot bij EuroParcs Veluwemeer.

Alle resorts liggen op een a-locaties. Ook liggen vele leuke activiteiten voor het gezin of met zen tweetjes in de buurt van het park. Of geniet lekker op het vakantiepark van je vakantie. De resorts hebben een breed aanbod van restaurants tot zwembaden en van indoor en outdoor speeltuinen tot kinderboerderijen. Neem nou bijvoorbeeld het vakantiepark waar Nana vandaag haar fotoshoot heeft. Resort Veluwemeer ligt met haar prachtige zandstrand direct aan het heerlijke water van het Veluwemeer.

En zo heeft ieder vakantiepark haar eigen speciale achtertuin of strand. 
Of de zalige Limburgse heuvels bij Resort Brunssummerheide bieden je niet alleen panoramische vergezichten tijdens een wandeling of fietstocht, maar hier reikt je blik op de horizon nog veel verder. Want een kijkje in de achtertuin van dit resort kan maar zo betekenen dat je een dagje naar Duitsland gaat of België bezoekt!

Of neem bijvoorbeeld Resort Poort van Amsterdam. Je vaart hier zo vanuit de luxe jachthaven direct het schitterende water van het Markermeer op, maar in de achtertuin liggen de beroemde Noord Hollandse polders met de oude zeedijken die je meevoeren naar een van die historische vissersplaatsen.

Bij Resort Poort van Zeeland kan je tot rust komen bij de zee of trek je een dag dwars door de achtertuin. Hier vind je ontelbaar veel natuurgebieden. Ga flamingo’s kijken! Of wil je toch liever een dagje watersporten? Zeeland heeft het allemaal!

Ook heeft Europarcs een Resort op Bonaire met prachtige vakantieappartementen. Geniet hier van de tropische temperaturen en het azuurblauwe water. Ook is er op dit resort een zwembad met echt strandzand en met een poolbar met verschillende hapjes en drankjes. Ook dat biedt Europarcs. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk alle prachtige locaties maar eens hier en ontdek zelf waar jouw hart het snelst bij gaat kloppen! 

 

Fotoshoot Nana!
LEES VERDER

Fotoshoot Nana!

Er zijn prachtige foto's gemaakt van Nana door fotograaf Aletta! Daarnaast is alle prachtige kleding van de winkel IVY Fashion!

Bekijk hier alle foto's!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woningen gezien in de aflevering

Pavillon Delice

Pavillon Delice

Locatie: Resort Veluwemeer
Hackfort Splitlevel

Hackfort Splitlevel

Locatie: EuroParcs Resort Poort van Zeeland
Boslodge

Boslodge

Locatie: Resort de Wije Werelt
Pavillon Delice

Pavillon Delice

Locatie: Resort Limburg
Bekijk alles