De resorts van EuroParcs

Van het Noord-Hollandse waterrijke landschap tot de Zuid-Limburgse heuvels: de resorts van EuroParcs hebben elk voor zich een unieke ligging. Niet alleen als het gaat om de landelijke en natuurrijke omgeving, maar ook de rijke geschiedenis die in de steden en dorpen in de omgeving naar voren komt. Zodoende geldt: uw privacy is gewaarborgd op elk van de parken, maar de gezelligheid van een stad is nooit ver weg.

EuroParcs heeft 15 Resorts verspreid over Nederland, België en Bonaire in eigendom: EuroParcs De Wije Werelt, Resort Zuiderzee, Resort De Kempen, Resort De Rijp, Resort De Biesbosch, Resort De Achterhoek, Resort Limburg, Resort Brunssummerheide, Resort Reestervallei, Resort Veluwemeer, Resort Poort van Amsterdam, Resort Ameland, Resort Poort van Zeeland, Resort Veluwemeer en Resort Bonaire. Elk van deze parken heeft een eigen unieke sfeer die versterkt wordt door de architectuur van de recreatiewoningen die aansluit bij de historie van de streek.EuroParcs verkoop

EuroParcs helpt u graag bij het vinden van een recreatiewoning. EuroParcs verkoop heeft op alle resorts een groot aanbod aan recreatiewoningen te koop staan. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe recreatiewoning te laten bouwen. De EuroParcs verkoop afdeling ontzorgd u van A tot Z, dat is pas zorgeloos genieten. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning bij EuroParcs verkoop? Bekijk dan het aanbod op de EuroParcs verkoop website.

Open dagen
U bent natuurlijk ook van harte welkom op de Europarcs resorts. Tijdens de open dagen kunt u de recreatiewoningen komen bekijken. Op de verkoop website van Europarcs kunt u de open dagen kalender bekijken.

Deze week in de uitzending

Een sprong in het diepe!
LEES VERDER

Een sprong in het diepe!

"Een gapend gat is het inderdaad..."

Zaterdag weer een bomvolle uitzending met een hele spannende activiteit voor Koert!

Maar eerst is hij te vinden op Droompark Marina Strandbad. Hier volgt het landschap de rivier, met aan de noordzijde de glooiende heuvels van de Veluwe en in het zuiden een wereld van bloeiende akkers, afgewisseld met meren en plassen als uitlopers van de IJssel. Oeroude dijkjes nemen je mee naar pittoreske plaatsen zoals Bronckhorst of de historische Hanzestad Doesburg met haar intieme pleinen en terrassen.

Op dit moderne park ontmoet hij beste vriendinnen Marianne en Sheila. Zij verblijven in de meest knusse woning die hier te vinden is: Type Tiny House. Het motto hierbij is: 'Betekenisvoller leven en recreëren dicht bij de natuur!' 

Hoewel Marianne graag haar spelletje Mens-Erger-Je-Niet afmaakt, is Sheila wel toe aan iets met wat meer adrenaline! Daar weet Koert-Jan wel raad mee! Hij heeft namelijk geregeld om te gaan abseilen... in een kerk! Onder leiding van Viking Adventure Sports laten ze zich vanuit het plafond van de kerk zakken.. Als dat maar goed gaat!

Je ziet het allemaal dit weekend in House Vision.

Hoge golven trotseren!
LEES VERDER

Hoge golven trotseren!

"Dit is zo indrukwekkend, ik kan het niet uitleggen... heeft wel iets magisch!"

Dit weekend gaan we ver, ver het water op!

Maar eerst bezoekt Nana het altijd fijne Droompark Enkhuizer Strand. Dit prachtige vakantiepark met een grote collectie aan luxe vakantiewoningen is zeer ruim van opzet waardoor veel van de woningen dat geliefde uitzicht over het water bieden. Maar Droompark Enkhuizer Strand ligt ook in een wereld waar de geschiedenis voor het oprapen ligt. Alles ademt de Hollandse glorie van een rijk verleden uit!

Hier ontmoet Nana een heel romantisch stel die op zoek zijn naar een moderne vakantiewoning aan het water. Een perfecte match is dan ook al snel gemaakt wanneer ze de Elite binnenlopen!

Droompark Enkhuizer Strand ligt op steenworp afstand van de 17de eeuwse binnenstad met haar beroemde Dromedaris, die iedere bezoeker vanaf het water welkom heet. Dit Historische stadje behoort zeker in de top 10 van absoluut mooiste voormalige Zuiderzee stadjes van Nederland, en die verbondenheid met het tegenwoordige IJsselmeer voel je nergens beter dan in de haven waar de Tweemastklipper: Welvaart, klaar ligt om Nana mee te nemen op een zeilreis over het glinsterende water.

Een prachtig uitzicht over het water is gegarandeerd wanneer je met dit historische schip de open zee opvaart. Wil jij meer informatie over de Welvaart? Kijk dan eens op de website.

Allemaal kijken dus dit weekend!

Woningen gezien in de aflevering

Hackfort Deluxe

Hackfort Deluxe

Locatie: Resort Limburg
L-Cube Plus

L-Cube Plus

Locatie: Droompark Bad Hulckesteijn
Veranda Plus

Veranda Plus

Locatie: Droompark Schoneveld
Cube Elite

Cube Elite

Locatie: Droompark Schoneveld
Bekijk alles