RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

De resorts van EuroParcs

Van het Noord-Hollandse waterrijke landschap tot de Zuid-Limburgse heuvels: de resorts van EuroParcs hebben elk voor zich een unieke ligging. Niet alleen als het gaat om de landelijke en natuurrijke omgeving, maar ook de rijke geschiedenis die in de steden en dorpen in de omgeving naar voren komt. Zodoende geldt: uw privacy is gewaarborgd op elk van de parken, maar de gezelligheid van een stad is nooit ver weg.

EuroParcs heeft 15 Resorts verspreid over Nederland, België en Bonaire in eigendom: EuroParcs De Wije Werelt, Resort Zuiderzee, Resort De Kempen, Resort De Rijp, Resort De Biesbosch, Resort De Achterhoek, Resort Limburg, Resort Brunssummerheide, Resort Reestervallei, Resort Veluwemeer, Resort Poort van Amsterdam, Resort Ameland, Resort Poort van Zeeland, Resort Veluwemeer en Resort Bonaire. Elk van deze parken heeft een eigen unieke sfeer die versterkt wordt door de architectuur van de recreatiewoningen die aansluit bij de historie van de streek.EuroParcs verkoop

EuroParcs helpt u graag bij het vinden van een recreatiewoning. EuroParcs verkoop heeft op alle resorts een groot aanbod aan recreatiewoningen te koop staan. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe recreatiewoning te laten bouwen. De EuroParcs verkoop afdeling ontzorgd u van A tot Z, dat is pas zorgeloos genieten. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning bij EuroParcs verkoop? Bekijk dan het aanbod op de EuroParcs verkoop website.

Open dagen
U bent natuurlijk ook van harte welkom op de Europarcs resorts. Tijdens de open dagen kunt u de recreatiewoningen komen bekijken. Op de verkoop website van Europarcs kunt u de open dagen kalender bekijken.

Deze week in de uitzending

Tim bezoekt Resort Bonaire
LEES VERDER

Tim bezoekt Bonaire

Resort Bonaire is gelegen op het heerlijkste tropische eiland van ons koninkrijk. Vlakbij hoofdstad Kralendijk aan de westkust van Bonaire. EuroParcs richt hier voor u een resort met luxueuze appartement in. Stijlvol en omringd door tropische planten. Resort Bonaire is een vakantieparadijs waar u appartementen kunt huren. Dit betekent dat u gedurende de vakantie een eigen vakantieappartement heeft op dit tropische eiland.
Hier kunt u heerlijk vertoeven en genieten van al het moois wat Bonaire te bieden heeft. Hoe dan ook een goede keuze!

De appartementen op Resort Bonaire voldoen aan alle moderne eisen. Resort Bonaire beschikt daarom over Wi-Fi door het gehele resort en de appartementen zijn ontworpen volgens de laatste interieur- en exterieurtrends. De appartementen beschikken over ruime badkamers, grote keukens en wijde balkons. Of u nu met twee, vier of zes personen op vakantie gaat; het ideale appartement zit er gegarandeerd tussen! Hier kunt u heerlijk uitslapen, relaxen op het balkon, barbecueën of lekker een boek lezen. Dit vakantieappartement is precies waar u aan toe bent en waarna u terug zult blijven verlangen. 

 

Nana bezoekt EuroParcs Resort de Kempen
LEES VERDER

Nana bezoekt EuroParcs Resort de Kempen

Resort de Kempen ligt verscholen in de bossen van de Antwerpse Kempen. Pak de fiets of trek uw wandelschoenen aan, en volg een van de talrijke fiets- en wandeltochten om deze natuurrijke omgeving te ontdekken. Resort de Kempen heeft het allemaal, van de weilanden tot de heiden, van de vennen tot de bossen én de nabijheid van sfeervolle stedelijke voorzieningen. 

De mogelijkheden en faciliteiten van Resort de Kempen zijn divers. Het resort kent namelijk een groots verblijfscomfort, dat zich onder meer uit in veelzijdige horeca! De horeca omvat een à la carte restaurant, grand café, bruin café en luxueuze snackbar. 

U kunt op het resort volop waterplezier beleven in het overdekte zwembad en bij mooi weer is het genieten in het strandbad met de vele water speeltoestellen. In het indoor speelpaleis van vakantiepark Zilverstrand kunnen de kinderen heerlijk klimmen en klauteren.

Nana laat aan de familie Aalbers een prachtige vakantiewoning, type Velthorst zien. Deze vakantiewoning is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Dit type heeft een gezellige woonkamer, een praktische keuken volledig voorzien van inbouwapparatuur, drie slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Om alle faciliteiten op het park goed te testen heeft Nana een checklist gemaakt voor de boys.  Ze testen alle faciliteiten uit van zwembad tot zwemvijver, waterfietsen, het springkussen, de midgetgolf en als afsluiting natuurlijk ook de patatjes met frikandel in het restaurant. 

 

Woningen gezien in de aflevering

Velthorst

Velthorst

Locatie: Resort de Kempen
Pavillon Noir

Pavillon Noir

Locatie: Resort de Kempen
Pavillon Delice

Pavillon Delice

Locatie: Resort de Kempen
Vision

Vision

Locatie: Resort Zuiderzee
Bekijk alles