RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

De resorts van EuroParcs

Van het Noord-Hollandse waterrijke landschap tot de Zuid-Limburgse heuvels: de resorts van EuroParcs hebben elk voor zich een unieke ligging. Niet alleen als het gaat om de landelijke en natuurrijke omgeving, maar ook de rijke geschiedenis die in de steden en dorpen in de omgeving naar voren komt. Zodoende geldt: uw privacy is gewaarborgd op elk van de parken, maar de gezelligheid van een stad is nooit ver weg.

EuroParcs heeft 15 Resorts verspreid over Nederland, België en Bonaire in eigendom: EuroParcs De Wije Werelt, Resort Zuiderzee, Resort De Kempen, Resort De Rijp, Resort De Biesbosch, Resort De Achterhoek, Resort Limburg, Resort Brunssummerheide, Resort Reestervallei, Resort Veluwemeer, Resort Poort van Amsterdam, Resort Ameland, Resort Poort van Zeeland, Resort Veluwemeer en Resort Bonaire. Elk van deze parken heeft een eigen unieke sfeer die versterkt wordt door de architectuur van de recreatiewoningen die aansluit bij de historie van de streek.EuroParcs verkoop

EuroParcs helpt u graag bij het vinden van een recreatiewoning. EuroParcs verkoop heeft op alle resorts een groot aanbod aan recreatiewoningen te koop staan. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe recreatiewoning te laten bouwen. De EuroParcs verkoop afdeling ontzorgd u van A tot Z, dat is pas zorgeloos genieten. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning bij EuroParcs verkoop? Bekijk dan het aanbod op de EuroParcs verkoop website.

Open dagen
U bent natuurlijk ook van harte welkom op de Europarcs resorts. Tijdens de open dagen kunt u de recreatiewoningen komen bekijken. Op de verkoop website van Europarcs kunt u de open dagen kalender bekijken.

Deze week in de uitzending

Koert-Jan geniet van de luxe op EuroParcs Resort Zuiderzee!
LEES VERDER

Koert-Jan geniet van de luxe op EuroParcs Resort Zuiderzee!

Koert-Jan is op EuroParcs Resort Zuiderzee! En je hoeft daar helemaal niets te doen…lekker ontspannen en genieten van een prachtige vakantie omgeving vanuit een luxe vakantiewoning…maar het kan wel! Want dit resort met haar uitgestrekte zandstrand aan het prachtige Veluwemeer is eigenlijk het grootste speelparadijs van Nederland voor jong en oud. Voor de watersportliefhebbers biedt resort Zuiderzee rondom de jachthaven een uitgebreid pakket aan activiteiten! Ga er op uit met een sloep of neem een zeilles, het Veluwemeer is een echt paradijs voor surfers…wakeboarders en kitesurfers maar voor de mensen die alleen maar rust zoeken zoals Koert-Jan.. plof lekker neer op het lounge terras van de Beacheclub! Daarnaast heeft dit vakantiepark een geweldig overdekte plaza met een uitgebreide horeca, indoor bowling, een ijssalon en een prachtig tropisch zwembad… en overal op het vakantiepark liggen mooie speeltuinen. 
In de omgeving liggen een aantal mooie Zuiderzee stadjes zoals het rustieke Elburg met haar Botterwerf en Harderwijk met het Dolfinarium! maar ook attractiepark Walibi ligt op steenworp afstand van dit vakantiepark dus welke vakantiewoning u ook kiest, of welk deel van het vakantiepark u ook zou willen verblijven zodra de zon op komt kun je hier de hele dag sportief genieten er op uit trekken of gewoon helemaal niets doen dat mag ook!  

Nana maakt schoon op EuroParcs de Wije Werelt!
LEES VERDER

Nana maakt schoon op EuroParcs de Wije Werelt!

Europarcs Resort de Wije Werelt is een vakantiewereld midden op de Veluwe aan de rand van Otterlo, de poort van Nationaal park de Hoge Veluwe.
Een wereld midden in de bossen tussen zandverstuivingen en heide. Ga Edelherten spotten, volg het spoor van de zwijnen, vossen, reeën en dassen! Ze vinden hier allemaal hun thuis. Het geliefde vakantiepark is opgebouwd uit verschillende delen, met achterop het vakantiepark de vrijzinnige trekkers-lodges die helemaal gebouwd zijn van het hout uit het naast het vakantiepark gelegen natuurgebied Planken Wambuis.
Maar u kunt ook kiezen voor de jacht-lodges met hun stoere outdoor karakter of kiest u liever voor de rode Scandinavische chalets?
Natuurlijk heeft de Wije Werelt ook een grote collectie gloednieuwe en moderne vakantiewoningen en er zijn zelfs een aantal zwerfhutten op hoogte waarbij je vakantie viert tussen de toppen van de bomen! De oude houtzagerij is inmiddels omgetoverd tot een modern a la carte restaurant maar hier proef je nog altijd de robuuste sfeer van vroeger en naast het buiten terras ligt het grote zwembad met zonneweide en speeltuin. 

 

Woningen gezien in de aflevering

Hackfort Splitlevel

Hackfort Splitlevel

Locatie: EuroParcs Resort Poort van Zeeland
Pavillon Delice

Pavillon Delice

Locatie: EuroParcs Resort Veluwemeer
Kranenburgh

Kranenburgh

Locatie: Resort Limburg
Daelenbroeck

Daelenbroeck

Locatie: Resort Limburg
Bekijk alles