RTLXL
iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

De resorts van EuroParcs

Van het Noord-Hollandse waterrijke landschap tot de Zuid-Limburgse heuvels: de resorts van EuroParcs hebben elk voor zich een unieke ligging. Niet alleen als het gaat om de landelijke en natuurrijke omgeving, maar ook de rijke geschiedenis die in de steden en dorpen in de omgeving naar voren komt. Zodoende geldt: uw privacy is gewaarborgd op elk van de parken, maar de gezelligheid van een stad is nooit ver weg.

EuroParcs heeft 15 Resorts verspreid over Nederland, België en Bonaire in eigendom: EuroParcs De Wije Werelt, Resort Zuiderzee, Resort De Kempen, Resort De Rijp, Resort De Biesbosch, Resort De Achterhoek, Resort Limburg, Resort Brunssummerheide, Resort Reestervallei, Resort Veluwemeer, Resort Poort van Amsterdam, Resort Ameland, Resort Poort van Zeeland, Resort Veluwemeer en Resort Bonaire. Elk van deze parken heeft een eigen unieke sfeer die versterkt wordt door de architectuur van de recreatiewoningen die aansluit bij de historie van de streek.EuroParcs verkoop

EuroParcs helpt u graag bij het vinden van een recreatiewoning. EuroParcs verkoop heeft op alle resorts een groot aanbod aan recreatiewoningen te koop staan. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe recreatiewoning te laten bouwen. De EuroParcs verkoop afdeling ontzorgd u van A tot Z, dat is pas zorgeloos genieten. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning bij EuroParcs verkoop? Bekijk dan het aanbod op de EuroParcs verkoop website.

Open dagen
U bent natuurlijk ook van harte welkom op de Europarcs resorts. Tijdens de open dagen kunt u de recreatiewoningen komen bekijken. Op de verkoop website van Europarcs kunt u de open dagen kalender bekijken.

Deze week in de uitzending

Voorraadkrant Resort de Achterhoek!
LEES VERDER

Voorraadkrant Resort de Achterhoek!

Verscholen in de bossen in de Achterhoek ligt Resort De Achterhoek.
Op dit resort kunt u nu tegen aantrekkelijke prijzen eigenaar worden van een prachtige recreatiewoning. 
In de speciale editie van de voorraadkrant staan aantrekkelijk geprijsde recreatiewoningenvoor!

Kijk hier voor meer informatie! 

Tim bezoekt EuroParcs Resort de Rijp
LEES VERDER

Tim bezoekt EuroParcs Resort de Rijp

Tim bezoekt deze week EuroParcs Resort de Rijp. Het resort ligt vlakbij het pittoreske dorpje de Rijp. Vroeger bekend om de haringvisserij en de walvisvaart, tegenwoordig nog bekender door het bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima tijdens Koninginnedag 2013. In en rondom het park valt er genoeg te zien en te beleven. In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd op het park. Voor de jongste kinderen is er de Beau en Bloem funclub. Kom tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen. Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd.

Geniet van de twinkeling in het water van het in 1824 gegraven Noord-Hollands kanaal en ontspan in Resort de Rijp. Een resort dat u  landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water biedt. Tim maakt in de ochtend een kanotocht door de omgeving van  7 kilometer door de Eilandspolder.

Na de kanotocht heeft Tim een afspraak met Patrick en Kimberely om een bijzondere woning te bekijken. Patrick en Kimberely zijn op zoek naar een woning waar ze met de hele familie kunnen genieten. Tim laat ze Hackfort L’Etage zien, een woning voor 10 personen. De woning heeft 5 ruime slaapkamers, meerdere badkamers en een fantastische sauna. De woonkamer is royaal, prachtig ingericht en heeft dubbele terrasdeuren. De moderne open keuken is  van alle gemakken voorzien en ook de tuin beschikt over meerdere royale terrassen.

Woningen gezien in de aflevering

Pavillon Lumiere Plus

Pavillon Lumiere Plus

Locatie: Resort de Rijp
Chateau

Chateau

Locatie: Resort de Achterhoek
Munt

Munt

Locatie: Resort Poort van Amsterdam
Hackfort

Hackfort

Locatie: Resort de Kempen
Bekijk alles