RTLXL
Iedere zaterdag om 17.30 uur en zondag om 10.25 uur bij
RTL4

De resorts van EuroParcs

Van het Noord-Hollandse waterrijke landschap tot de Zuid-Limburgse heuvels: de resorts van EuroParcs hebben elk voor zich een unieke ligging. Niet alleen als het gaat om de landelijke en natuurrijke omgeving, maar ook de rijke geschiedenis die in de steden en dorpen in de omgeving naar voren komt. Zodoende geldt: uw privacy is gewaarborgd op elk van de parken, maar de gezelligheid van een stad is nooit ver weg.

EuroParcs heeft 15 Resorts verspreid over Nederland, België en Bonaire in eigendom: EuroParcs De Wije Werelt, Resort Zuiderzee, Resort De Kempen, Resort De Rijp, Resort De Biesbosch, Resort De Achterhoek, Resort Limburg, Resort Brunssummerheide, Resort Reestervallei, Resort Veluwemeer, Resort Poort van Amsterdam, Resort Ameland, Resort Poort van Zeeland, Resort Veluwemeer en Resort Bonaire. Elk van deze parken heeft een eigen unieke sfeer die versterkt wordt door de architectuur van de recreatiewoningen die aansluit bij de historie van de streek.EuroParcs verkoop

EuroParcs helpt u graag bij het vinden van een recreatiewoning. EuroParcs verkoop heeft op alle resorts een groot aanbod aan recreatiewoningen te koop staan. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe recreatiewoning te laten bouwen. De EuroParcs verkoop afdeling ontzorgd u van A tot Z, dat is pas zorgeloos genieten. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning bij EuroParcs verkoop? Bekijk dan het aanbod op de EuroParcs verkoop website.

Open dagen
U bent natuurlijk ook van harte welkom op de Europarcs resorts. Tijdens de open dagen kunt u de recreatiewoningen komen bekijken. Op de verkoop website van Europarcs kunt u de open dagen kalender bekijken.

Deze week in de uitzending

Puzzelen in Enkhuizen!
LEES VERDER

Puzzelen in Enkhuizen..

..Tijdens een interactieve tour door de stad! Wie heeft de meeste punten?

Nana is in deze eerste aflevering van het seizoen te vinden op het zonnige Droompark Enkhuizer strand waar ze afgesproken heeft een met een vrolijk Belgisch gezin.

Vraag de gemiddelde vakantieganger wat hem aantrekt in Nederland en het antwoord is: natuur, water en knusse steden. 

Precies dat en meer heeft Droompark Enkhuizer Strand te bieden. Vlakbij historische stadjes als Enkhuizen en Hoorn ontwikkelt zich aan het IJsselmeer een natuurrijk gebied waarop uiterst moderne recreatiewoningen worden gebouwd. Elegante Beach Houses en lichte chalets, allemaal met comfort, licht en ruimte. Duurzaam en

onderhoudsvriendelijk gebouwd passen de vakantiewoningen perfect bij een eigentijdse wijze van vakantie vieren.

Nana houdt wel van een beetje competitie en gaat daarom samen met de jongsten van het gezin de strijd aan om de meeste vragen goed te hebben. Nu maar hopen dat het geen ruzie wordt thuis ..

Haal de ijzers maar uit het vet!
LEES VERDER

Haal de ijzers maar uit het vet..

..Want we kunnen schaatsen op het Veluwemeer! Althans, dat kon ..

Koert-Jan is in deze eerste aflevering van het seizoen te vinden op het volledig ondergesneeuwe Resort Zuiderzee waar hij een gezin ontmoet, op het ijs!

De ligging van Resort Zuiderzee is een attractie op zich. Direct gelegen aan het Veluwemeer, is dit resort onovertroffen wat betreft watersportmogelijkheden. Niet alleen vanwege het eigen grote strand dat u meteen in vakantiesfeer brengt, maar ook door de eigen jachthaven, waar u zowel uw eigen boot kunt aanleggen als een dagje een boot kunt huren met het gezin. 

Daarnaast biedt Resort Zuiderzee vele andere ontspanningsmogelijkheden, zowel in de buitenlucht als overdekt. Een binnen- en buitenzwembad, speeltuinen, sportvelden, midgetgolf, fiets-en skelterverhuur - op Resort Zuiderzee zijn de mogelijkheden oneindig. Dit maakt het resort, samen met de uiterst aantrekkelijke ligging aan het water, een zeer gewilde locatie in de zomer. Maar dus ook in de winter!

Na zo'n actieve dag is het natuurlijk heerlijk om het af te sluiten in een goed verwarmde vakantiewoning onder het genot van een spelletje. Maar of Koert de regels echt weet, dat is maar de vraag ..

Woningen gezien in de aflevering

Dijkvilla

Dijkvilla

Locatie: Resort Zuiderzee
Velthorst Gris

Velthorst Gris

Locatie: Resort Zuiderzee
Cube la Mer Premium Plus

Cube la Mer Premium Plus

Locatie: Droompark Maasduinen
Waterlodge

Waterlodge

Locatie: Droompark Marina Strandbad
Bekijk alles