De resorts van EuroParcs

Van het Noord-Hollandse waterrijke landschap tot de Zuid-Limburgse heuvels: de resorts van EuroParcs hebben elk voor zich een unieke ligging. Niet alleen als het gaat om de landelijke en natuurrijke omgeving, maar ook de rijke geschiedenis die in de steden en dorpen in de omgeving naar voren komt. Zodoende geldt: uw privacy is gewaarborgd op elk van de parken, maar de gezelligheid van een stad is nooit ver weg.

EuroParcs heeft 15 Resorts verspreid over Nederland, België en Bonaire in eigendom: EuroParcs De Wije Werelt, Resort Zuiderzee, Resort De Kempen, Resort De Rijp, Resort De Biesbosch, Resort De Achterhoek, Resort Limburg, Resort Brunssummerheide, Resort Reestervallei, Resort Veluwemeer, Resort Poort van Amsterdam, Resort Ameland, Resort Poort van Zeeland, Resort Veluwemeer en Resort Bonaire. Elk van deze parken heeft een eigen unieke sfeer die versterkt wordt door de architectuur van de recreatiewoningen die aansluit bij de historie van de streek.EuroParcs verkoop

EuroParcs helpt u graag bij het vinden van een recreatiewoning. EuroParcs verkoop heeft op alle resorts een groot aanbod aan recreatiewoningen te koop staan. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe recreatiewoning te laten bouwen. De EuroParcs verkoop afdeling ontzorgd u van A tot Z, dat is pas zorgeloos genieten. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning bij EuroParcs verkoop? Bekijk dan het aanbod op de EuroParcs verkoop website.

Open dagen
U bent natuurlijk ook van harte welkom op de Europarcs resorts. Tijdens de open dagen kunt u de recreatiewoningen komen bekijken. Op de verkoop website van Europarcs kunt u de open dagen kalender bekijken.

Deze week in de uitzending

EuroParcs Kaatsheuvel
LEES VERDER

EuroParcs Kaatsheuvel

Dit weekend is Koert-Jan te gast op EuroParcs Kaatsheuvel. Op dit sfeervolle vakantiepark gelegen in het bosrijke- Noord Brabantse land, hoef je je geen seconde te vervelen en al helemaal niet als je een beetje sportief bent. Want naast alle fietsroutes en wandelwegen door de schitterende omgeving bruist het vakantiepark zelf ook van de activiteiten voor jong en oud.

Overal liggen speeltuinen en sportvelden, er is een minigolfbaan EN het vakantiepark heeft een schitterend tropisch zwembad met daarnaast nog verschillende buitenzwembaden. Luc en Sharon zijn al vanaf de opening vaste gasten hier en staan nu op het punt om hier een eigen vakantiewoning te gaan kopen.

Op het vakantiepark is er weer een nieuw deel ontwikkeld en wel volgens het laatste "Belevingsconcept”.
Dit houdt in dat kinderen elkaar kunnen ontmoeten tijdens het spelen, gewoon bij de vakantiewoning. 
Dit is het nieuwe "beleven" waarin de grens tussen je tuin en de speelplekken lijkt opgelost terwijl je wel gewoon al je privacy behoudt!

Samen met Luc, Sharon en hun meiden bekijken we drie prachtige vakantiewoning. De eerste woning die Koert-Jan ze laat zein is de Velthorst Concept 4 een mooie vakanitewoning met hoge plafonds en een slimme indeling. De tweede woning die ze gaan bekijke is de L-Cube, dit is een van de populairste vakantiewoning, en dat komt omdat je binnen direct de ruimte ervaart, hoge plafonds, grote raampartijen en grote terrasdeuren. Een plek om heerlijk te leven en te relaxen. En de laatste woning die ze gaan bekijken is de Just Nature, deze woning is geliefd door de bijzondere en eigentijdse ontwerp, speels, stoer en niet alledaags. De woning is geschikt voor 6 personen en heeft 3 ruime slaapkamers en een luxe, moderne badkamer met ingerichte keuken. Interesse in een van de vakantiewoning, neem dan een kijkje op de website van EuroParcs

 

Informatiedagen bij EuroParcs
LEES VERDER

Een tweede huis is bij EuroParcs zo gevonden!

Bezichtig onze vakantiehuizen ter plaatse! 

Tijdens de informatieweekenden van EuroParcs bent u van harte welkom om de vakantieparken te bezoeken en vakantiewoningen te bezichtigen. Daarnaast informeren de adviseurs van EuroParcs u graag over de koop- en investeringsmogelijkheden.

Klik HIER als je meer wilt weten over het aanbod en de mogelijkheden!

Leef uw dromen

Recreëren, investeren, combineren…

Uw eigen vakantiewoning. Om altijd naartoe te kunnen en heerlijk te ontspannen. Of om te delen en huurinkomsten te genieten. Of juist als volledige, zorgeloze investering.  

Klik HIER om een afspraak in te plannen

Woningen gezien in de aflevering

Just Nature

Just Nature

Locatie: EuroParcs Kaatsheuvel
L-Cube

L-Cube

Locatie: EuroParcs Kaatsheuvel
L-Cube

L-Cube

Locatie: EuroParcs Marina Strandbad
Cube Magnifique

Cube Magnifique

Locatie: EuroParcs Marina Strandbad
Bekijk alles